2vnt Magija Pagalvėlės Kabliukai Automobilių Rankinėje Pakaba Pagalvėlės Kablio Laikiklis Sėdynės Organizatorius Už Per Seat Automobilių Kabliai-Pakabinti Varžtas

€3.17

-69%

€10.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sukrovimas Valymas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Sukrovimas Valymas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Sukrovimas Valymas.

✔PATOGU: Jums nebereikės įdėti stuff ant grindų ar sėdynės. Galvos atrama, kabliukai būtų taip patogu pakabinti savo RANKINĖJE, BAKALĖJOS prekių KREPŠYS, vandens butelis, kuprinė, rankinė, striukė ir SAUGO JUOS PASIEKTI. Ypač, kaip Moteris, ji yra naudinga laikyti maišuose, iš valcavimo aplink automobilį. Ir tai yra ILGIO ir PLOČIO pakankamai trumpas ir storas rankenos. ✔SAUGI IR ORGANIZAVO: galvos atrama kabliukai išlaikyti savo maišą iš nenukristų ir turinys PEREINANTI visame aukšte, kai jūs padarote savo ruožtu taip pat greitai, arba turi nutraukti staiga. Ji bus padaryti savo automobilį daugiau organizuotas, NE DAUGIAU NEPATOGUS sėdynės arba ant grindų, kai jūs pakabinti šiukšlių maišą, o ne mesti visur į kelionę. Automobilio rankinėje kablys yra pakankamai platus, kad NĖRA SUGADINTI jūsų krepšys, dirželis ir nailono audinys dirželis nebraižo odos sėdynės. ✔SUPER PAPRASTA NAUDOTI: galvos atrama kabliukai bus tik jus DVI SEKUNDES, ĮDIEGTI arba pašalinti be pakelti galvos atrama. Ir nailono audinys diržas užtikrina jie pakankamai LANKSTI, kad pakabinti sklandžiai išilgai bet kurios rūšies sėdynės ir lašas tiesiai žemyn. Konstrukcija leidžia lengvai naudoti ant priekinės sėdynės ir tada jūs galite tiesiog SŪPYNĖS ATGAL kelyje kai jūs turite priekinis keleivis. ✔TVIRTAS IR PATVARUS: Šis SUNKIŲJŲ pagalvėlės, kabliukai būtų gerai, pagamintas iš PUIKIOS KOKYBĖS medžiagos. Jie yra labai tvirtas dėl savo sunkių rankinėje ar bakalėja, ir dizainas leidžia PAKABINTI DAUGIAU ir daugiau dalykų, nei kiti. Ir nailono audinys dirželis daro juos patvaresni nei visi plastiko tie, jie yra magija pagalvėlės kabliai automobilį.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Sėdynės Siauras Laikymo Dėžutė / Maišelis
Medžiagos Tipas PVC
Prekės Pavadinimas TIANBANG

Panašūs produktai