Automobilio Bagažinė, Kablys Ju Modifikacijos Kablys Montavimo Rinkinys, Automobilio Galinio Krovinių Perkrovimo Organizatorius automobilių organizatorius Automobilių Interjero Aksesuaras

€0.74

-17%

€0.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sukrovimas Valymas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Sukrovimas Valymas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Sukrovimas Valymas.

Automobilio Bagažinė, Kablys Ju Modifikavimo Dalys, Kablys Montavimo Rinkinys, Automobilio Galinio Krovinių Perkrovimo Saugojimo Organizatorius Automobilių Interjero Aksesuaras

Savybės:

1. Unikalios formos, paprastas stilius, lengvas montavimas ir ilgaamžiškumą. 2. Trys patogus montavimo metodų, jūs galite pakabinti gana sunkių daiktų. 3. Nesijaudinkite apie tai, skylių pramušimo į savo automobilį. Jį galima pakabinti bet kur. 4. Naudojamas nustatyti ir saugoti kitoms smulkioms išlaidoms ir automobilio bagažo skyriaus saugojimo net padaryti savo automobilį daugiau, tvarkinga. 5. Tinka visiems modeliams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas Spalva: Juoda Svoris: apie 66g Dydis: apie 36*15mm/1.42*0.59 į Tinka modeliams: universalus Kaip naudoti: galite nustatyti bagažo ju, arba naudoti jį kaip kablys atskirai.

Montavimo būdas:

1. Jei vidinės sienos automobilių yra pagaminti iš metalo arba lygus plastikas, jis gali būti tiesiogiai klijuoti su dvipuse juosta; 2. Jei vidinės sienos automobilių yra pagaminti iš veltinio medžiaga, ji gali būti įterptas su guma magija pasta; 3. Jei jūs turite stiprinti kablio apkrova, jūs galite įdiegti ją su savisriegiai.

Atsargumo priemonės:

1. Kai dvipusės juostos ir kablio ir kilpos yra įdiegta, guolių talpa yra ribota. 2. Montuojant, savisriegiai, būti atsargūs, kad nepažeistumėte laidynas automobilio viduje.

Sąrašas:

Kablys*4 Dvipusė juosta*4 Savarankiškai varžtas*4 Galingas kablio ir kilpos*4

Tipas Automobilio Bagažinė, Kablys
Feather5 automobilio bagažo skyriaus organizatorius
feather1 Automobilio Bagažinė, Kablys
Feather6 furgoneta kemperis accesorios
feather2 Automobilių Interjero Aksesuaras
Feather8 eslastic akių tinklas, organizatorius pikapas
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Juoda
Feather3 magistraliniai organizatorius
Feather4 automobilių organizatorius
Medžiagos Tipas Plastikiniai

Panašūs produktai