Automobilių Švaresnis Klijai Skydelis Oro Ventiliacijos Angos Prietaisų Skydelio Nešiojamas Namų Magija Valymo Priemonė Purvo Valiklis Automobilio Atotrūkis Dulkių, Purvo Valiklis Minkštas Gelis

€3.21

-9%

€3.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sukrovimas Valymas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Sukrovimas Valymas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Sukrovimas Valymas.

Automobilių Švaresnis Klijai Skydelis Oro Ventiliacijos Angos Prietaisų Skydelio Nešiojamas Namų Magija Valymo Priemonė Purvo Valiklis Automobilio Atotrūkis Dulkių, Purvo Valiklis Minkštas Gelis

Svarbios Pastabos 1-klijai, negalėjo būti plaunami vandens, ir taip pat ne vienkartiniai. jis gali būti naudojamas kelis kartus ir kai spalva pasirodė labai tamsus, jūs galite pakeisti nauji klijai. 2-klijai yra drebučių pavidalo, labai lengva klijuoti į rankas, pirmiausia, prašome įsitikinkite, kad roll klijų į kamuolį tarp delnų, kol jūs jį naudoti. 3-siekiant išvengti oro džiovinimo klijai, p nuomos įsitikinkite, kad įdėti klijų atgal į pakuotės po naudojimo.

Prekės Aprašymas 100% Brand New ir aukštos Kokybės Kiekis: 1pcs Ji yra naudinga valymo priemonė, patogus ir veiksmingas. Jūs galite naudoti ją valyti klaviatūrą, interjero automobilį, nešiojamąjį kompiuterį ir pan.

Savybės Šis švarus klijai yra minkšta ir lengva naudoti. Surenka dulkes ir nešvarumus nuo kompiuterių klaviatūros, mobiliųjų telefonų ir spausdintuvai. Nepalieka likučių, saugo jūsų rankas, švarus, yra įrodyta, dezinfekavimas veiksmų. Laimikis purvo ir miršta daugiau nei 80% mikrobų. Paspaudus valymo junginys ant paviršių, kad norite valyti. Dulkių ir purvo spragas, bus panaudotas junginys. Aplinkai draugiškas, 95% biologiškai skaidus. Gali būti naudojamas daug kartų, kol valymo junginys virsta tamsios spalvos. Turi naudojantis viešuoju kompiuterius švarus ir saugus būdas, idealiai tinka visiems prietaisams ir paviršiams.

Pakuotę Įeina 1 vnt automobilių švaresnis klijai

Patarimai: Dropshipping užsakymai yra labai sveikintina

Prekės Pavadinimas MINIBIRD
Feautures Automobilių Švaresnis Klijai
Taikoma Automobilių, Klavišiniai, Laptop, Pateikti, Gėlių
Medžiagos Tipas Minkštas Klijai
Svoris 70g
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Sėdynės Siauras Laikymo Dėžutė / Maišelis

Panašūs produktai