Ivy Grožio Nėrinių Aksomo Perukas Su Šlapia Danga Grupė Moterų, Neslidžia Komfortą Perukas Su Šlapia Danga Ekrano Užsklandą Su Reguliuojamu Velcro Fastener Lankelis Su Šlapia Danga

€1.84

-18%

€2.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Ivy Grožio Nėrinių Aksomo Perukas Su Šlapia Danga Grupė Moterų, Neslidžia Komfortą Perukas Su Šlapia Danga Ekrano Užsklandą Su Reguliuojamu Velcro Fastener Lankelis Su Šlapia Danga

1.Atnaujinti naują dizainą, nėriniai perukas su šlapia danga yra sudaryta iš daugiau patvarus, unmonitored/nėra stebimi Šveicarijos nėrinių medžiagos, ir saugi jūsų perukai vieta nenaudojant klijai, juostelės, įrašus arba šukos. 2. Mūsų nėriniai perukas rankena juosta yra pagamintas iš patvaraus kvėpuojantis minkštas ir patogus aksomo, jis patogus naudoti ir nešioti, kad atneša jums cool jausmas. 3. nėriniai perukas su šlapia danga yra 21inch su 5 colių aukščio lankai ir atrodo užtrauktuku dizaino, Jis yra reguliuojamas, ir jūs galite greitai priderinti jį prie jūsų pageidavimų ir galvos dydžio. Techniniai duomenys: Prekės Pavadinimas: nėriniai perukas su šlapia danga lankelis Medžiaga: aksomas Spalva: juoda/smėlio spalvos/rudas Dydis: apie 53.5 x 5,5 cm Pakuotė: 1 x perukas su šlapia danga lankelis Pastabos: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Minkštas Aksominis Nėriniai Perukas Su Šlapia Danga Lankelis
Kita Su Reguliuojamu Velcro Fastener Lankelis Su Šlapia Danga
function1 Atitiktų Jūsų Perukai Dėvėti
Vadovas Prekės Spalvą Juoda,Ruda,Smėlinė
Function2 Padėti Apsaugo Nuo Galvos Skausmo
Punktas perukas su šlapia danga lankelis

Panašūs produktai