12 Vnt Automobilių Patraukite Svirtį Atidarymo Įrankių Rinkinys, skirtas Automobilių Audio Durų Apdailos Skydelis Įrašą CSV Automobilių Vinilo Įvyniojimas Lango Atspalvis Filmas Įrankių Rinkinys

€2.90

-51%

€6.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

12 Vnt Automobilių Patraukite Svirtį Atidarymo Įrankių Rinkinys, skirtas Automobilių Audio Durų Apdailos Skydelis Įrašą CSV Savybės: *1. 12PCS mėlyna automobilių garso durų apdailos, šalinimo ir diegimo įrankis, maišeliai. *2. Lengvai ir saugiai pašalinti apdailos juostelės, iš radijo plokštės, apdailos juostų, durų panelės ir prietaisų skydų. *3. Naudoti peilių varžtai ar kitos neveiksmingų priemonių, siekiant sumažinti likutinę įlenkimų. *4. Patvarus ir praktiškas. *5. Interjero ir eksterjero apdaila, platus pusėje valiklis ar vidaus apdailai įrašą valiklis. *6. 100% naujos kokybės. Specifikacija: Medžiaga: plastiko, metalo, atsuktuvas Spalva: mėlyna Matmenys: taip, kaip parodyta Kiekis: 12 vnt/set Pakuotės Turinys: 12PCS automobilių garso vidaus remonto įrankis, Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Modelio Numeris automobilių garso remonto įrankiai
Parama Aklas Lašas laivas & CSV & Didmeninė Daugiau
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai