AD-50-Pack Automobilio Difuzorius Kempinės Papildymo Lazdos Drėkintuvas Filtras Viko Pakeitimo, Sugeriančia Kempine Lazdos, 2.75 x 0.31 Colių

€2.62

-31%

€3.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Goo d Kokybės, su Laisvai Po pardavimo Garantija .

[Filtro Lazdos Size]0.31(Skersmuo) x 2.75 (Ilgis)cm. Jūs galite sumažinti, kad tilptų su savo difuzoriaus/drėkintuvas, jei reikia.

[Pakeisti]Mes rekomenduojame mūsų klientų įkais po 3-4 mėnesių (priklausomai nuo naudojimo ir vandens kokybės).

[Kaip Naudotis]Norėdami pamatyti geresnių rezultatų, mes rekomenduojame vartotojo mirkymas filtras stick turi būti drėgna visiškai prieš dėdami į drėkintuvas.

[Privalumai]Prailginti tarnavimo difuzorius: jei difuzoriaus/drėkintuvas yra visada pilnas-blokuoti arba pusė užblokuota, ji taps karšta, ir tampa lengvai skaldytų, mes rekomenduojame naudoti vandens tirpumas eterinis aliejus ir clearwater.

Paprastai nuo 1 iki 2 savaičių, pakeiskite filtro, ar lengva sujungti mašiną. Jei jūs reguliariai naudoti eterinius aliejus, reikia pakeisti 3 - 6 dienas.

Dydis:7cm ilgio ir 0,8 cm skersmens

Medžiaga:Medvilnės tamponu

Spalva:balta

Pakuotės Turinys:

50 * Drėkintuvas Lazdos Medvilnės Filtras Lazdos(Išskyrus kiti ekrano elementai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Drėkintuvas priedai

Panašūs produktai