Sustorėja Lūpos Labena Plumping Lūpų Nekaunīgi Lsoflavone Serumas LANBENA Priešintis Senėjimo Esmė Drėkina Lambena Burnos Linija Pakabukai

€3.50

-15%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Sustorėja Lūpos Labena Plumping Lūpų Nekaunīgi Lsoflavone Serumas LANBENA Priešintis Senėjimo Esmė Drėkina Lambena Burnos Linija Pakabukai

Pastabos:

1. Šis lūpų bazė yra už lūpos. Tai nėra rekomenduojama jį naudoti ir kitose srityse.

2. Šis produktas neturėtų būti naudojamas besilaukiančios mamos ar vaikai.

3. Žmonėms, turintiems jautrią odą, pirmiausia patikrinkite produkto viduje, rankos ir įsitikinkite, kad nėra diskomfortas kyla prieš naudojimą.

4. Jeigu diskomfortas, nebenaudokite produkto ir kreipkitės į dermatologas.

5. Jei produktas ateina kontakto su akimis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu iš karto. Produkto Informacija: Juodųjų pupelių daigai koncentratas, izoflavonai yra turtingas veikliųjų phytoestrogenic ingredientų. Izoflavonai skatina kolageno sintezę, didina elastingumą, lūpų, suaktyvinti ląstelių regeneraciją, mažina smulkias raukšleles, priešintis senėjimo, atkurti lūpų ir padaryti juos geriau. Kaip naudoti: 1. Pašalinti lūpų dažai ar lūpų blizgesys, prieš taikant lūpų esmė. 2. Taikyti esmė lūpų, kad viršutinės ir apatinės lūpos 2-3 kartus per dieną.

produkto pavadinimas Labena L-soflavone lūpų priežiūros serumas
Funkcija Lūpų Nekaunīgi,Sumažinti baudą linijas,Priešintis senėjimo, Remontas lūpų
Tipas Lūpų Siurblys
Pažymėjimo Numeris 2018112278
NET WT 4.5 ml
Funkcija 1 Lūpų Nekaunīgi
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Sertifikavimo GZZZ
2 funkcija Remonto lūpų
Komponentas MELISSA OFFICINALIS
Prekės Pavadinimas LANBENA
Modelio Numeris 3060610301-FCJH
Funkcijos 2 Plumping lūpų
3 funkcija Patobulinti lūpų raukšles

Panašūs produktai