Dual 2 Top Hibridas Dvigubai Dual Sim kortelė, Adapteris Micro SD Sim Pratęsimo Adapteris, skirtas "iPhone 5 5s 6 6plus Nano "samsung"

€2.15

-34%

€3.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

5246044856283

Yra 2 skirtingo tipo sim adapteriu, kai jūsų užsakymą ,prašome ją patikrinkite , šis ryšys yra 1 Tipas: naudoti i telefono 5/5c/5s/6/6plus 1 Tipas: naudoti i telefono 5/5c/5s/6/6plus 2 Tipas: naudoti i phone 4/4s/ visi samsung series ( http://Basilico-pica.lt/store/product/New-Item-Dual-2-Sim-Card-Adapter-Slot-For-For-Android-For-iPhone-4-4s-5/1234081_32433069241.html ) Nr. JAILBREAK , Jokios Programinės įrangos, Veikia su VISOMIS IOS naujos firmware versijos . Naudoti 2 SIM Kortelių iPhone 6/6 plius/5/5s, SIM Banko išvengti misplacing savo 2 SIM. Niekada nešiotis 2 Telefonų aplink nebėra. Tvarkyti savo asmeninį ir verslo numeriai. Gauti dual SIM korteles prijungtas prie i Telefono 6/6 plius/5/5s , juostelės kabelis yra sąlyga, kad jūs įdėti į microSIM lizdas, tada raukšlės aplink atgal i P h o n e5 4S, 4-a vieta, kur jei turi juos prie poziciją. Adapteris suteikia būdas perjungti SIM korteles, be perjungimas i P h o n e5 4S, 4, nuo kurio yra patogu laikai, kai norite naudoti daugiau duomenų, pavyzdžiui, ar pereiti prie SIM kortelės, kuri turi daugiau tekstinius pranešimus, galima. Sakykime, jūs turite atrakinta i P h o n e5 4S, 4, ir turėti daugiau nei vieną tinklo simcard ir nori apsikeitimo tinklo simcards aplink iš skirtingas teikėjų būti bet kokios priežasties jums patinka. Šiuo metu phyically (komutavimo) tinklas simcards rankiniu būdu gali gauti sudėtinga ir tapti laikas cumsuming ir gali sukelti žalą i P h o n e5 4S, 4 sim vartų ir vidaus spustelėkite mechanizmą. *Ryšio Metodas: Jums gali nori, kad būtų galima sukeisti simcard daug kartų per dieną, kaip ir tada, kai jums reikia naudoti savo kitų tinklo simcard.

PASTABOS:

#1: Šis adapteris nepalaiko DVEJOPO LAUKIMO, tai reiškia, kad galite naudoti tik vieną SIM Kortelių aptarnavimo metu.

#2: įsitikinkite, Kad TURITE ATRAKINTA TELEFONAS norint naudoti kitas vežėjas SIM Kortelės.

#3: Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, susijusių su montavimo ir/ar naudojant gaminį.

Priedai Tik. Prietaisas neįskaičiuotos.

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas YMZ3WZY
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Adapteris

Panašūs produktai