Ponios Didelių Nurodė Atvartas Klaidingą, Netikrą Apykaklės Siuvinėjimo Sheer Gėlių Nėrinių Sujungimas Moterų Nuimamos Dekoratyvinės Pusė Marškinėliai Palaidinė

€4.74

-31%

€6.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Ponios Didelių Nurodė Atvartas Klaidingą, Netikrą Apykaklės Siuvinėjimo Sheer Gėlių Nėrinių Sujungimas Moterų Nuimamos Dekoratyvinės Pusė Marškinėliai Palaidinė Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Didelio nurodė turn-žemyn apykaklės, su subtilus gėlių siuvinėjimas nėrinių kratinys, klasikinės baltos spalvos. Taigi, žavinga ir unikali: stilingas moterų paprastos konstrukcijos false dickey bet merginos/moters. Pagaminti iš geros kokybės šifono medžiaga, lengvas, patogus paliesti ir minkštos dėvėti. Nuimamas ir reguliuojamas, su 4 skylutėmis mygtukus, jūs galite lengvai įdėti ir kilimo. Gali eiti pagal bet suknelė, marškiniai, megztinis, palaidinukė, megztinis, palaidinė ir kostiumas, ir kt. Specifikacija: Medžiaga: Šifono Dydis:Vienas Dydis Apykaklė:44cm(17.32 colių) Apykaklė Plotis:16cm(6.29 colių) Pečių Plotis:35cm(13.77 coliai) Priekiniai Ilgis:30cm(11.81 colių) Atgal Ilgis:30cm(11.81 colių) Spalva: Balta Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Netikrą Apykaklė(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Priekiniai ilgis 30 cm(11.81 colių)
Modelio Numeris pranešk apie netikrą apykaklės
Antkaklio Plotis 16cm(6.29 colių)
Atgal ilgis 30 cm(11.81 colių)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pečių plotis 35cm(13.77 colių)
Ryšiai Tipas Nuimamas apykaklės
Elemento Tipas Ryšiai
Medžiaga Poliesteris
Apykaklės 44cm(17.32 colių)
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KLV
dydis One Size
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai