Moterų, Mergaičių Megzti Nepirštuotos Ilgas Pirštines Juostelės Atspausdinta Virš Alkūnės Ilgis Žiemos Tampri Rankos Šilčiau Rankovėmis su Nykščio Skylės

€0.75

-17%

€0.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės megztas audinys, rankos pirštinės yra super patogus ir minkštas, šiltas rankų šaltų dienų, lauko & patalpų.

Rankos šildytuvai yra papildomų tampri, ir pasiekti visus būdas padengti savo alkūnės, vienas dydis tinka labiausiai merginos ir moterys, suaugusieji.

Nepirštuotos ir nykščio skylės dizaino, labai patogu ir praktiška. Lengva ir lanksti, kad galėtų gauti prieigą prie jūsų kompiuterio ir mobiliojo telefono.

Unikalus kontrasto spalvų juostelės/vientisa spalva, 13 spalvų neprivaloma, sutampa ir su jūsų žiemos komplektus, kad jums likti šiltas visą žiemą ilgai.

Puikiai tinka šaltą žiemos laisvalaikio, darbo, kempingas, žygiai, sniego slidinėjimas, snieglenčių sportas, jojimo, ratai ir kitų žiemos lauko veikla.

Specifikacija:

Medžiaga: Megztos Medžiagos

Dydis:Vienas Dydis Ilgis:30cm(11.81 coliai) Plotis:9cm(3.54 colių)

Neprivalomas Spalva: Raudona, Juoda, Tamsiai Pilka, Juoda+Raudona, Juoda+Balta, Šviesiai Pilka, Kava, Tamsiai Vyno Raudona, Raudona, Rožė Raudona+Juoda, Rožinė+Balta, Oranžinė+Žalia, Mėlyna+Violetinė

Kiekis: 1 pora(2vnt)

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 pora(2vnt) x Žiemos Pirštines(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Modelio Tipas dryžuotas
Modelio Numeris C63F6EE403929-10
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Rudenį
Prekės Pavadinimas KLV
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Akrilo

Panašūs produktai