2VNT Avokado Braškių, Persikų Augalų Drėkintuvai, Rankų Kremo, Lūpų Balzamas Nustatyti Stabdžių Džiovinimo Stabdžių Krekingo Rankų Losjonas Vertus Lūpų Odos Priežiūra

€2.19

-13%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

2VNT Avokado Braškių, Persikų Augalų Drėkintuvai, Rankų Kremo, Lūpų Balzamas Nustatyti Stabdžių Džiovinimo Stabdžių Krekingo Rankų Losjonas Vertus Lūpų Odos Priežiūra

Kulka Taškų: 1、Lengvas ir Drėkinantis: Lengvas, drėkina ir kruopščiai rūpintis, avokado maitinamasis mišinys.

2、Odos Priežiūros Pasirinkimas: 2VNT, rankų apsaugą ir drėkinamasis lūpų.

3、Padaryti Savo Rankas Daugiau, Sudrėkintas: Prieš miegą, taikyti storu sluoksniu rankų kremas kiekvieną naktį prieš miegą, kad padaryti savo rankas daugiau sudrėkintas.

4、Lengva Atlikti: kasdien rankų priežiūros yra maža, kuris yra lengvai atlikti, drėkina jūsų rankose visą laiką, ir suteiks jums neribotą gyvybingumą.

5、Ilgalaikį Žavesio: Pažintys nuslėpti su švelniu prisilietimu, rankos yra subtilus ir švelnus, kvepalų bangavo, ir žavesio yra ilgalaikis.

Savybės:

1. Rankų Kremas: Oda-draugiškas tekstūros, lengvas ir drėkinantis, šviežių ir natūralių odos priežiūros, mėgautis sklandžiai ir gaivus odai jaustis, draugiškas, odos atjauninimas, ir rūpintis savo rankas.

2. Lūpų Balzamas: sudėtyje Yra drėkinamųjų ingredientų iš avokado medžio ekstraktas, squalane ir vitaminas E suteikia lūpoms su maistu, ir lūpas, visada yra sudrėkintas ir sudrėkintas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Rankų Kremas, Lūpų Balzamas Pasirinktinio Įvedimo Rinkinys

Neto masė: (ranka, kremas) apie 15g ir (lūpų balzamas) apie 3,2 g

Modelis: rankų kremas ir lūpų balzamas rinkinys

Tipas:

Avokado maitinamasis mišinys, braškių apsaugos derinys, persikų derinys drėkina

Pakavimo Sąrašas:

1 Nustatykite, Rankų Kremas ir Lūpų Balzamas

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pažymėjimo Numeris 20201212
Modelio Numeris Avokado Braškių, Persikų Augalų Kremas Rankų Kremas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Maitinamasis
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT Kita
Komponentas Avokadų,Braškių,Persikų
Kvepalų duomenys

Panašūs produktai