3D Spausdintuvas Dalis Naujų Šešiakampe V6 Hotend XCR-BP6 Skirta Gerklės Tiesiai Per Versija / Aukštos Temperatūros Versija 1.75 mm

€1.39

-15%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Atkreipkite dėmesį, kad šis gerklę, gali būti naudojami tik šešiakampe XCR-BP6 karšto pabaigos. Jei jums reikia nusipirkti šešiakampe XCR-BP6 karšto pabaigoje , prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Tipas: Tiesiai Per Versija / Aukštos Temperatūros Versija

Tiesiai Per tipas gali padėti gerokai sumažinti užsikimšimo klausimą, PTFE gali pasiekti iki pabaigos heatbreak vamzdis. Jeigu jums reikia hotend rinkinys spausdinti ABS gijų, prašome pasirinkti Aukštos Temperatūros tipo.

Pastaba: Aukštos Temperatūros tipas taip pat gali spausdinti LIA gijų, bet dėl to, kad vamzdelis, viduje yra visi metalo, ir šiluminis laidumas yra gera, kuri yra lengva padaryti, kad šiluma į visą vamzdžio, ir rezultatas medžiagą išlydyti iš anksto, ir tada clugging atsitinka. Todėl, jei jūs spausdinimo PLA su Aukštos Temperatūros tipą, jums turėtų nustatyti temperatūros pat. Jei tik ar paprastai spausdinti LIA, per-šėrimo tipas yra rekomenduojama.

Modelio Numeris Šešiakampe Hotend Gerklę
Elemento Tipas Gerklė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas XCR3D

Panašūs produktai