3D Spausdintuvas Inspektas MOSFET Išplėtimo Modulis Inc 2pin Švino Anet A8 A6 A2 Suderinamą 3D Spausdintuvo Dalys, Juoda

€2.76

-31%

€4.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

T labai dažnai būna, kad po pirkimo 3D spausdintuvas (ypač Anet A8, A6, A2) pagrindinėje plokštėje yra gauti visi apkrova į šilumos iki Spausdinimo Židinys. Kad sukuria gaisro pavojaus problemų jungtys netinka, kad didelės apkrovos.

Todėl, kad problema MOSFET Modulis yra išspręsti esamas problemas ir imtis apkrovos išjungimo plokštė.

Ji taip pat sprendžiant spausdinimo kokybės problemos, kaip plokštė nėra labai perkrautas su elektros energijos suvartojimas šildymo printbed.

Jis naudojamas ne inspektas tik. Tai labai dažnas, kad jis yra naudojamas ekstruderiu tai, šildymo elementai, taip pat.

Daugiausia tai yra imtis apkrovos išjungti plokštę ir padaryti plokštė labiau stabili, ir maitinimo trukdžių nemokamai.

Spalva: Juoda

Medžiaga: plastikas

Jei jūsų bendras energijos naudojimas yra 240W, ir jūs turite 12V maitinimo, tai reiškia, bent 20A reikia (20X12=240W).

Kaip valdiklio plokštės yra tik gali 15A šis parametras bus ne darbo. Padaryti jį dirbti, jums reikia šio papildomo maitinimo modulis.

Šis modulis gali būti naudojamas tiek Chitu plokštę, bei kitų atvirų 3D Spausdintuvas pagrindinėse plokštėse.

Šis modulis pagal įprastą aušinimo nustatė stabilią situaciją darbe, ne aš (Max) = 25A, naudojant srovė neturėtų viršyti 25A.

Jei ketinate naudoti šildomos lova su savo 3D spausdintuvas, kuris naudoja 12V maitinimo, tada šis modulis yra rekomenduojama, dar ji gali sukelti pernelyg dabartiniu metu, kuri gali sudeginti jungtys valdiklio plokštės.

Anet A8,A6,A2 Suderinama.

Pakuotės Turinys:

1 x išplėtimo modulis

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas KOQZM
Elemento Tipas Didelės Galios Modulis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai