LERDGE 3D Spausdintuvo Dalys V6 Silikono Kojinių Šildomos Blokuoti Naudoti XCR-NV6 HeatingBlock Hotend Ekstruderiu Mėlyna 1pc

€0.49

-58%

€1.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Ar jūs vis dar nerimauti V6 Blokas purvinos ir sudegino ant paviršiaus, po to, naudojant tam tikrą laikotarpį? Bet dabar šios kojinės bus išspręsti jūsų tai nerimauti, visiškai. Šios kojinės bus išlaikyti savo antgalis švarus ir be sudegė dėl juodas plastiko. Jie ne tik išlaikyti antgalis valyti, bet taip pat išlaikyti šilumą viduje hotend, o ne spausdinti. Pagamintas iš karščiui atsparaus, ne-lazdas silikoninės medžiagos, kad bus atstumti kurti išlydyto plastiko. Tai tikrai padeda su lipnių medžiagų, pvz., Co-Poliesterių ir pripildytos medžiagų, kurios norėtų sukurti ant purkštukų. Šie taip pat siūlome didelį postūmį temperatūros stabilumas, ypač jei jūs naudojate aukštos airflow vėsinimo aplink antgalis atvėsti spausdinti. Papildomas aušinimo sumažintą spinduliuotės šilumos iš bloko ir purkštukų spausdinimo tikrai padidinti gebėjimą spausdinti didžiosios užlaidos ir tiltai, visi išlaikant hotend temperatūra labai stabilus

SAUGO SPAUSDINIMO GALVUTĖ išvalyti ŠIUKŠLES: Nuo silcone yra non-stick, jūsų spausdinimo galvutė išliks švarus ir jį apsaugo gijų iš prilipti prie šildytuvo blokas ar reaktyvinė tūta.

ŠILUMOS IZOLIACIJA: kojinių taip pat veikia kaip izoliatorius, skirtas spausdinimo galvutė. Tai bus sumažinti šilumos laikas ir padeda palaikyti pastovią temperatūrą spausdinimo metu Pack sąrašas: Silikono Kojinių* 1 Silikono Kojinių visiškai atitinka ir V6 Šildymo Bloko ① Trūkumus sena versija silikono kojinių: 1. Kojinių yra per sunku ir ne elastinga, įrenginys yra nestabili ir lengva nukristi. 2. Paviršius yra nelygus. 3. Pakuotės nėra gerai, nes, veikiamas plotas šildymo blokas yra per didelis, ir šilumos išsaugojimo poveikis yra labai sumažintas. 4. Antgalis montavimo aukštis yra reikalaujama, per didelis arba per mažas turės įtakos vartojimui. 5. Suderinamumo nėra geras, tik šildymo blokas gali būti remiami. ② Trūkumus Šilumos blokuoti izoliacija medvilnės: 1. Išvaizda yra grubus. 2. Montavimas yra sudėtingas. 3. Pakuotės nėra gerai, nes, veikiamas plotas šildymo blokas yra per didelis, ir šilumos išsaugojimo poveikis yra labai sumažintas. 4. Tai lengva susikalbėti su kitų medžiagų, nėra lengva valyti. 5. Trumpas tarnavimo laikas ir yra lengvai nukristi. ③ Privalumai XCR-NV6 Silikono izoliacija kojinių: 1. Produktas yra geros elastingumą, gali būti įrengti sandariai su šildymo bloko, nėra lengva nukristi. 2. Paviršiaus išvaizda yra gerai ir jaučiasi gerai. 3. Pakuotėje yra gera, yra ne per daug nereikalingų angos, todėl, kad veikiami dalis šildymo blokas yra labai sumažintas, siekiant padidinti šilumos išsaugojimo. 4. Įrenginys yra patogiau, antgalis montavimo aukštis leidžia geriau nuokrypis. 5. Suderinamumas yra geras, galite įdiegti pradinio E3D-V6 kaitinimo blokas, ir tai taip pat suderinama su XCR NV6 šildymo blokas (XCR NV6 šildymo blokas palaiko terminis atsparumas temperatūros matavimo, aukštos temperatūros terminio atsparumo temperatūros matavimo, termopora temperatūros matavimas)

Silikono Kojinės Puikiai rungtynes , Skubėti pirkti:

Silikono kojinių Aspektas Pav.

Atvaizdavimo iš silikono kojinių naudojamas :

Atvaizdavimo iš silikono kojinių naudojamas ant V6 Hotend:

Elemento Tipas Šildomos Blokuoti
Spalva Mėlyna
Tipas XCR-NV6/E3D-V6
Prekės Pavadinimas LERDGE
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas 3D Spausdintuvas Dalys
Modelio Numeris Silikoninė Kojines

Panašūs produktai