Trianglelab Adapteris Valdybos Gijų Jutiklių Rinkinys ar BL Touch Adapteris Valdybos pin 27 valdybos Kūrybiškumo 27 CR-10 Ender-3

€2.96

-8%

€3.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Jeigu norite atsiųsti UPS/Fedex/TNT/DHL ,prašome susisiekti su mumis.Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis. Į trianglelab visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą. Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti,bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes. ▉ Naudos: Kaip visada, išlaiko savo puikios kokybės.Kiekvieną adapterio plokštė yra supakuotas į elektrostatinis maišelį. ▉ Prietaiso Suderinamumas: 1 Gijų Jutiklių Rinkinys, 2 Bl palieskite Jutiklio arba 3D touch " Jutiklis *Negali remti dviejų jutikliai tuo pačiu metu ▉ Spausdintuvo Suderinamumas: Ender-3 Ender-3 pro Ender-5 CR-10 CR-10 mini ▉ Nesuderinama Su: CR-8 Anet A8 Ender-2 Ender-4 ▉ Dėmesio: pin 27 valdybos daro diegimas bltouch ar gijinių jutiklis greitai ir lengvai. Paprastai jums reikės supjaustyti juostelės kabelis ir lydmetalis į pin 27, bet valdyba jo plug and play.(po firmware update), įsitikinkite, kad patikrinti savo laidą konfigūravimo jūsų bltouch ar gijinių jutiklis. Naujas bltouch jutikliai turėtų plug teisę į laivą be depining jungties. Iš kairės į dešinę: Ruda-Žemė, Raudonai-5v, Geltona/Oranžinė-Signalas Atjungti lcd juostelės ext1 kontrolės valdybos Jungtis Ext1 pin 27 valdybos Prisijungti bltouch į 3 pin pin 27 valdyba. Iš kairės į dešinę: Ruda-Žemė, Raudonai-5v, Geltona-Signalas Prijungti pin27 pagrindinės plokštės. Įsitikinkite, kad suderinti antraštės smeigtukai iš pin 27 pagrindinės plokštės.

▉ Nuotrauka ekranas:

Ender-

Elemento Tipas Modulis
Prekės Pavadinimas DFORCE
Modelio Numeris Adapteris Valdybos pin 27 valdyba

Panašūs produktai