100VNT Vienkartiniai Konditerijos Maišelį Antgaliai Apledėjimo, Vamzdynų, Tortas, Bandelės Cupcake Dekoro Krepšiai Grietinėlės Tortas, Bandelės Patarimas Kepimo Įrankiai

€2.57

-27%

€3.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dekoravimo Antgalių Rinkiniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoravimo Antgalių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dekoravimo Antgalių Rinkiniai.

Atkreipkite dėmesį, kad parduotuvėje tampa gerbėjai gali mėgautis didesnė nuolaida!!! 100VNT Vienkartiniai Konditerijos Maišelį Antgaliai Apledėjimo, Vamzdynų, Tortas, Bandelės Cupcake Dekoro Krepšiai Grietinėlės Tortas, Bandelės Patarimas Kepimo Įrankiai Dydis: apie 25.5*16,5 mm Medžiaga: PET&PE Spalva: balta Pakuotė: 100vnt tortas krepšiai kiekvienoje pakuotėje Aprašymai: 1. Aukštos kokybės medžiaga: pagaminta iš PET ir PE, patvarus ir netoksiška, bekvapiai. 2. Savybės: pabaigos konditerijos maišelį yra lengvai kraštais, kad tilptų jūsų antgaliai. 3. Vienkartiniai: nėra nepatogus valymas po to, baigtas kepti, tiesiog išmesti maišelį. 4. Patogus naudoti: stipri ir lanksti, tai aišku, krepšiai idealiai tinka momentinių apledėjimo spalvos identifikavimas. 5. Tinka visų patarimai: apledėjimo krepšiai tinka visų patarimai ir sankabos. Pagamintas iš lanksčios medžiagos, todėl jis yra eacy įdiegti visų rūšių patarimai. Patarimai nėra įtrauktas į paketą. 6. Naudojimas: puikiai tinka dekoravimo vestuvių tortai, gimtadienio tortai, keksiukai, karšto šokolado, desertai ir t.t. Pastaba: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 3. Nerūdijančio plieno patarimai nėra įtrauktas.

Sertifikavimo MPT
4 funkcija Dekoravimo Vamzdynų Ledo Maišelis
2 funkcija Konditerijos gaminiai, priedai
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 1 Konditerijos gaminiai, maišeliai
Spalva Skaidrus
Tipas Pyragas Įrankiai
Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Vienkartiniai Tešlos Maišeliai
Seksualinio Pobūdžio No
3 funkcija Dekoravimo Įrankiai Minkštas Pyragas
Prekės Pavadinimas TEAEGG
Modelio Numeris bw0041
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai