1 vnt Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų 190 Konditerijos Patarimai, kaip Tortas Kremas Keksiukų Dekoravimo Priemonės "PASIDARYK pats" Minkštas Kepimo Įrankis

€1.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dekoravimo Antgalių Rinkiniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoravimo Antgalių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, patarimai, kaip pyragai, konditerijos Patarimai, plieno apledėjimo, vamzdynų.

1 gabalas Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Konditerijos Patarimų Rinkinys, Skirtas Tortas Kremas Keksiukų Dekoravimo Priemonės Torto Kepimo Įrankiai Bakeware Specifikacijos: visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės. Besiūliai suvirinimo Lengva Naudoti ir Patvarus. Sutaupyti laiko ir patogu Spalva: Sidabrinė Medžiaga: 304 Nerūdijančio plieno ( angliavandenius ) yra 1-2mm paklaida dėl Rankinis matavimas. Dėkojame už jūsų prašome suprasti. Antgaliai Tikslas: Rose Žiedlapis Kremas Patarimai Tortas Dekoravimo Priemonės, visų rūšių pyragas apdaila , ledų, pieno kokteilis ir visų rūšių konditerijos apdaila. Komplektą sudaro: 1 vnt nerūdijančio plieno antgaliai (NR. Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišas.) Pastaba: 1. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą. 2. Prieš naudojimą, prašau, švarus antgalis su medvilnės audinio pirmą kartą, ir tada naudokite lengvas ploviklio plauti jį. 3. Po naudojimo kruopščiai nuplauti ir Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

Funkcija Keksiukų Dekoravimo Įrankiai
Prekės Pavadinimas Fyqualiae
Sertifikavimo CE / ES
Naudojimas Kepimo Įrankiai / Bakeware
Pyragas Įrankiai Tipas Dekoravimo Antgalių Rinkiniai
Modelio Numeris konditerijos Patarimai
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Konditerijos Įrankiai Tipas Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų
Tipas Pyragas Įrankiai

Panašūs produktai