8 VNT/set Silikono Virtuvės Reikmenys Apledėjimo, Vamzdynų Cream Rausvos spalvos, Konditerijos Maišelį + 6 Nerūdijančio Plieno Antgalis "PASIDARYK pats" Tortas Dekoravimo įrankiai

€0.51

-20%

€0.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dekoravimo Antgalių Rinkiniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoravimo Antgalių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dekoravimo Antgalių Rinkiniai.

100% Brand New ir Aukštos Kokybės Šis tortas dekoravimo patarimų įtraukti didelių ir mažų, apvalių patarimai, chrizantemų patarimai, rožių patarimai, flouncing ir kt. Lengvos formos lengva naudoti ir lengva valyti. Ne lengvai deformuojasi. Pradėti savo pusryčius su meile. Stilingas ir klasikinės išvaizdos, mažas ir išskirtinį. Platų naudojimo: pyragas, duonos, dėklas kilimėliai, šalis, viešbučių, ir kt. Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć su šiuo apledėjimo antgalius papuošti jūsų pyragai ir slapukus. Spalva: Kaip nuotraukose Antgalio Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Konditerijos Maišelį Medžiaga: Silikonas Konditerijos Maišelį Dydis: Apytiksl. 31cm x 17,5 cm / 12.2 x 6.89 į Antgalio Dydis: Apytiksl. 1.8 cm x 3.3 cm / 0.71 x 1.3 Pakuotė: 1 x Konditerijos Maišelį ir 6 x Nerūdijančio Plieno Antgalis ir 1 x Keitiklis Pastaba: 1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū. 2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Pakuotė 1 x Konditerijos Maišelį ir 6 x Nerūdijančio Plieno Antgalis ir 1 x Skaičiuoklė
Sertifikavimo CIQ
item2 desertas dekoratorių
Tipas Pyragas Įrankiai
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Pyragas Įrankiai Tipas Dekoravimo Antgalių Rinkiniai
Nepadori Nuotrauka No
item3 "PASIDARYK pats" Candy Amatų
item6 silikono tešlos maišeliai
Funkcija Eco-Friendly
purkštuko dydis Maždaug. 1.8 cm x 3.3 cm / 0.71 x 1.3
Modelio Numeris E
konditerijos maišelį dydis Maždaug. 31cm x 17,5 cm / 12.2 x 6.89 į
item5 apledėjimo antgalis
vežimas nemokamas pristatymas, dropshipping už dropshopper
item4 antgalis skaičiuoklė
item1 vamzdžių antgaliai

Panašūs produktai