Švarus Klijai Guma Silicio Dioksido Gelis, Automobilių Klaviatūros Dulkių, Purvo Valiklį, Praktinių Patvarus Magija Aukštos Kokybės Minkšta Lipni

€0.22

-29%

€0.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kempinės, Šluostės & Šepetėliai.

Savybės: Pagaminti iš biologiškai gelis, nekenksmingas aplinkai. Prasiskverbti į kiekvieno kampo ir yra super gera ir išsami. Netoksiškas, visiškai jokios žalos žmogaus odos. Lengva naudoti. Daugkartinio naudojimo, galima naudoti keletą kartų, kol spalva tampa tamsiai. Platus panaudojimas ir perdirbimas, jis puikiai tinka namų valymo ir biuro valymo, kurios gali padėti jums sutaupyti daugiau laiko. Aprašymai: Tai yra stebuklas valymo junginys klaviatūras, elektronika, automobilių angų ir plyšių. Ji biustai dulkių ir bijau bakterijų. Tiesiog atgnybti riekė šio stebuklingo gleives ir paspauskite jį kelis kartus į purvinas įtrūkimų ar plyšių, - tada jį pamatyti valgyti trupinius ir dulkes prieš jūsų akis. Specifikacijos: Spalva: geltona, mėlyna Medžiaga: valymo klijų Pakuotė: 1 * Super Gleives Švaresnis Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Prekės Svoris 0.07kg
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Geltona, mėlyna
Prekės Pavadinimas Fanxoo
Elemento Plotis 6.5cm
Elemento Aukštis 8cm
Medžiagos Tipas Valymo Klijai
Elemento Ilgio 12cm

Panašūs produktai