26cm Automobilių Plovimo Smėlis Guard Smėlio, Akmens Izoliacijos Net Įbrėžimų užkirsti Kelią Plauti Mikropluošto Kempinė Poliravimo Padas Valymo Priemonė

€0.98

-16%

€1.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kempinės, Šluostės & Šepetėliai.

Aprašymas:

Savybės:

192 filtro angas, lengvai filtras, nebijo užsikimšimo.

Nešvarumai nusėda apačioje indu, todėl nuplaukite vandeniu lieka švarus.

Galima veiksmingai izoliuoja smėlio ir akmens proceso metu, plaunant automobilį, ir saugoti vandens kokybė švarus.

Naujų aplinkos apsaugos PP medžiagos, aukšto atsparumo smūgiams, stiprumas ir kietumas, rūgščių ir šarmų pasipriešinimo.

Nešvarumai patenka į apačią ir ten lieka. Smėlis Guard yra tikras dažų taupymo ir turi daug kitų panaudojimo būdų, taip pat.

Naudokite jį valyti teptukai veikia šerių visoje tinklelis kibirą vandens ar dažų . Taip pat naudoti švarią automobilių dalimis arba nusausinkite savo naftos filtras.

Smėlis Apsaugai radial tinklelio paviršiaus darbai, iškarpant purvo iš savo mitt ar kempine kaip keturiuose kvadrantuose bazė Smėlis Guard ramus plauti vandeniu ir laikykite tinklelio apačioje kibirą.

Paviršiaus radialinės konstrukcijos iš smėlio ir žvyro atskirai tinklas ekstrakto dalelės iš savo automobilių plovimo pirštines, pvz., dulkių, smėlio ir purvo, iš salon.providing švarus, įbrėžimams nemokama automobilių plovimo pirštines, kad jūsų automobilio dažų neturės spiralinės linijos ir įbrėžimų.

Techniniai duomenys:

Aprašymas:

Rūšis:Automobilių Plovimo Smėlis Guard

Medžiaga:PP

Spalva:Juoda;Mėlyna; geltona; raudona

Aukštis:6cm/2.4"

Skersmuo: 26cm/10"

Pakuotė:

1 x Automobilių Plovimo Smėlis Guard

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 5 mm klaida,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori dydžio,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Spalva Juoda Mėlyna geltona raudona
Tipas Automobilių Plovimo Smėlis Guard
Aukštis 6cm/2.4"
Medžiaga PP
Prekės Pavadinimas JOSHNESE
Skersmuo 26cm/10"
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai