12/24PCS/Set Automobilių Valymo Kempinė Pagalvėlės Poliravimo Putų Epiliacija Vašku Aplikatorių lenkijos Skalbimo Trinkelėmis, Automobilių Plovimo Priemonė, Automobilių Reikmenys

€2.00

-35%

€3.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kempinės, Šluostės & Šepetėliai.

Aprašymas

Tolygiai paskirsto vaškai, lenkijos, apsaugančius, ir užpildai. Puikiai tinka interjero ir eksterjero. Mašina plaunamas ir daugkartinio naudojimo. Automobilių Poliravimas Mygtukai gali būti naudojami ant ko nors, kad reikia, poliravimas, poliravimo ir sandarinimo glazūra išvalyti ir pagerinti jų lengvumo, pavyzdžiui, automobilių, van, stiklo, akmens, keramikos ir kt.

Savybės

- Spalvos: Geltona.

- Medžiaga: Sponge.

- Dydis: 10 x 1,5 x 1,5 cm.

- Aukštos Kokybės: Ministras kokybės kempinė trinkelėmis, bendable, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Naudojamas visų rūšių kailis dažai, vaškavimas, poliravimas ,ir sandarinimo glazūra, išvalyti ir pagerinti jų lengvumas.Ir Auto automobilių detalių poliravimas.Daro poliravimo ir poliravimo procesas daug lengviau ir greičiau, nei tai daro rankomis.

- Tinka: Kempinės padas yra daugiausia naudojamas šlifavimui. Gali būti naudojamas ant nieko, kad reikia, Blizginimo arba smūginės apkrovos, pavyzdžiui, automobilių, van, stiklo, akmens, keramikos ir kt.

- Pažangios Gamybos Technologijos: Minkštas ir bauda kūrinys, o ne sugadinti paviršių,Plaunamas ir sutaupyti pinigų.Jie yra lengvas ir tikrai lengva surinkti.

- Šio tipo kempinė yra pirmos klasės kokybės. Naudoti super sugeriančios paviršiaus sistema, vidaus ultra-fine kempinė, minkšta ir švelni tekstūra, geriau užkirsti kelią sponge ašara, geriau pagerinti patvarumą kempine.

Pakavimo sąrašas

12/24 x Epiliacija Padas

Prekės Svoris 0.1kg
Prekės Pavadinimas Vorcool
Elemento Plotis 1.5cm
Elemento Aukštis 1.5cm
Medžiagos Tipas Kempinė
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Elemento Ilgio 10cm
Prekės Skersmuo 1.5cm
Specialios Funkcijos Valymo priemonė

Panašūs produktai