Profesinės Premium Mikropluošto Rankšluostis Storas Skudurėliu Džiovinimo Rankšluostį Absorbentas Valymas Dukart Susidūrė su Pliušinis Rankšluosčiai Automobiliai

€2.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kempinės, Šluostės & Šepetėliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kempinės, Šluostės & Šepetėliai.

Profesinės Premium Mikropluošto Rankšluostis Storas Skudurėliu Džiovinimo Rankšluostį Absorbentas Valymas Dukart Susidūrė su Pliušinis Rankšluosčiai Automobiliai

✅SUPER MINKŠTAS MIKROPLUOŠTO valymo šluostės automobiliai yra puikus dulkių ir valymo subtilus paviršių jūsų automobilio prietaisų skydelio ar namų elektronikai. Papildomas ilgas kailis mūsų mikropluošto rankšluosčiai automobilių išsamiai yra specialiai suprojektuoti, kad lengvai pasiimti ir turėti visus nešvarumus iš sunkiai pasiekiamų kabinos užkirsti kelią braižymo ir tepamas.

✅IDEALUS DYDIS - Galingas Švaresnis mikro pluošto rankšluosčiai yra labai patogus ir telpa į bet kurio automobilio daiktadėžėje ar atramą. Tai daro slepia mūsų mikro pluošto towells automobilių paprasta, bet tuo pačiu metu, lengvai pasiekiamas. Jei negali pakęsti dulkių, jūsų saldus ride interjeras, šis produktas yra būtent tai, ko jums reikia.

✅Nesibraižantys VIENTISO DIZAINO - Tai mikropluošto automobilių rankšluosčiai nebraižo subtilus paviršių, skirtingai nuo panašių produktų su tiršta-seamed kraštus. Dvipusis, papildomų pliušas, ir hemless statybos jas visiškai saugiausias mikropluošto džiovinimo rankšluostį automobilių kada nors.

✅MULTI-PURPOSE PRIEŽIŪROS PRIEMONĖ - Itin minkštos, mūsų automobilių mikropluošto rankšluostis yra geriausias automobilių priežiūros priemonė, skirta žmonėms, kurie yra crazy apie švarą jų saldus važiuoja. Šių automobilių rankšluosčių džiovinimo mikropluošto medžiaga palikti puikus blizgesį ir pašalinti dulkes net mažiausias kabinos.

✅, Leidžiantis patogiai ir patogus laikymas. Laikykite savo automobilį ir namo jautrus paviršius švarus ir spindintis.

Prekės Skersmuo 0inch
Specialios Funkcijos Stiprios Sugerties Plauti Audiniu
Feature4 Papildomų Minkštinimo Rpg automobilių Rankšluostį
Elemento Plotis 60cm
Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Feature1 Pilka Pilka Ir Geltona
Feature2 Mikropluošto Valymo šluostės Automobiliams
Elemento Aukštis 1cm
Elemento Ilgio 160cm
Feature3 Plovimo Audiniu Namų Virtuvė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Mikropluošto

Panašūs produktai