3D Silikono Plona Veido Kaukė V-linija, Liftas, Veido Tvarstis-Diržas Lieknėjimo Veido Dvigubo Smakro Odos Kėlimo Slim Massager Sveikatos Priežiūros

€2.37

-26%

€3.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, priežiūros massager, priežiūros kaukė, veido priežiūra.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Silikono medžiagos, tinka visų tipų veido formą. Padaryti savo veidą, daugiau slim, daugiau gražus. Gerinti kramtomųjų, užkirsti kelią skruosto žuvo. Galite naudoti jauskitės laisvai susisiekti su mumis, day-to-day life, kaip vadovas, 10 minučių per dieną. 3D plonas paviršiaus diržas gali būti griežta savo smakro ir skruostų raumenų relaksacija pagerinti paviršiaus formos. Specifikacija: Medžiaga:Silikonas Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 2.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą! 3.Veido Lieknėjimo tik Kaukė,kiti priedai(jei bet)nesvarbu demo nuotraukoje nėra įtrauktas. Pakuotę sudaro :Veido Lieknėjimo Kaukė x 1 (be mažmeninės pakuotės)

Tipas V-line
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris veido kaukė lieknėjimą
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
dydis V-line

Panašūs produktai