USB Blackhead Black Dot Valiklis Veido Porų Dulkių Odos Priežiūros Spuogai Porų Švaresnis Spuogas Šalinimo Dulkių Siurbimo Įrankiai

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

Aprašymas:

Spalva: Balta

Gaminio dydis: 17*4.5 cm

Krovimo trukmė: 90min

Įėjimo galia: 2.5 W

Vardinė įtampa: 3.7 V

Darbo režimas: ultragarso vibracija

Instrukcijos:

Apačioje siurbimo tinka subtilus dalys

neutrali:

Aukštos kokybės siurbimo tinka pašalinti inkštirus

Išdžiūti:

Vidutinės klasės siurbimo tinka pašalinti užsispyręs purvo

Pastabos:

1. Gali būti subtilūs skirtumai tarp spalvų, vaizdo ir tikrojo produkto.

Produktai apima:

1* Host

6* Patarimas

1* USB duomenų kabelis

Naudojimas pastaba: 1. Prieš naudojimą, nusausinkite rankas arba kitų skysčių, siekiant išvengti vandens ar kitų skysčių patekimo į kūną nuo išmetimo angos užpakalinėje kūno, todėl kenkia organizmui. 2. Nenaudokite krūmynai ar kitų odos šveitimo produktai prieš ir po naudojimo. 3. Su mikrodermabrazija funkciją, sausa oda gali būti naudojami vieną kartą per savaitę, riebiai mišri oda gali būti naudojamas du kartus per savaitę, kiekvieną kartą, gali būti naudojamas ne daugiau kaip 5 minučių, priklausomai nuo odos būklės. 4. Prašome don ' t paspauskite patarimas ant odos, ryžtingai, nes priemonė sukels stiprią traukos jėga. 5. Prašome nenaudokite tų pačių dalis, nuolat, tai gali sukelti oda tapo raudona ir violetinė. Jei taip atsitinka, nustokite jį naudoti. 6. Po gydymo yra daugiau, odos turės šiek tiek sudirginimas arba paraudimas dėl pagreičio odos, vidaus apyvartą. Tai yra normalus reiškinys, ir automatiškai išnyks 30 minučių po naudojimo. Prašome išlaikyti jūsų odos šiltas. 7. Siurbimo antgalis priemonės buvo įmontuotas filtro kempine sausas išvengti užsikimšimo; filtro kempine keičiamas kartą per mėnesį ir gali būti paimtas iš aštriu daiktu.

Prekės Pavadinimas LISM
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Negyvos Odos Pašalinimas
Kilmės KN(Kilmės)
Kilmės vieta CN
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Standartinė Įtampa 240V
Modelio Numeris W8754
dydis 50*17mm
Tipas Blackhead Valiklis

Panašūs produktai