1Pair BYEPAIN Penki Pirštai, Separatoriai Koja Kojinių Hallux Valgus Korektorius Guz Reguliatorius Pėdų Priežiūros Derinimas tiesinimo priemonė Kojinės

€3.10

-40%

€5.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

RM17744605850195527

Savybės:

1.Sveikatos kojinės mažinant skausmo pirštai metu miego metu

2.Ištaisyti deformational pirštai

3.Terry pusę, šiltas ir purus kojinės švelniai padėti atskirai, ruožas ir puikiai suderinti jūsų pirštai

4.apgaubti savo rankų ir kojų pėdų viso patogumas

5.Greitų atleidimas nuo skausmai ir skausmai, spazmai, hammertoes, bunions ir daugiau

6.Anti-Bakterinių, neslystantis, kvėpuojantis ir prakaitą sugeriančiu

7.Vienas dydis tinka visiems, puikiai tinka tiek vyrams ir moterims

8.Masažas jūsų kojų, kai jūs miegate, labai massager šiuolaikinių žmonių po intensyvaus darbo,

Pakuotė:

1Pair * Masažas Penkių Kojų Kojinės

Apie Mūsų Paslaugas

1.Mes siekiame, kad mūsų klientai'satisfaction. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(pašalinti švenčių dienomis). Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis. Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą. Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs ne gauti elementą 30 dienų. Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

4. Pirkėjai yra atsakingos už bet kokius mokesčius ar pareigą sumokėti savo šalies

Apie Mokėjimą

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2.Mes tik laivas patvirtino, Basilico-pica.lt adresai. Jūsų Basilico-pica.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Mes paprastai laivas visame pasaulyje per Oro Pašto, Pašto Siuntimo Metodą. šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai siuntą visame pasaulyje naudojama imtis 10 iki 30 darbo dienų, išskirti, Šeštadienis & Saulės.

4.Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos

1. Mes siūlome 14 dienų grąžinimo politikos. Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo užsakymą, jei norite grįžti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE užduoti mums atgalinį adresą iš anksto, teikti konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir savo VARTOTOJO ID.

3. Mes grąžinsime Mokėjimo Sumą, kokius item, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti. ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas yra atsakingas už laivybos kaina grąžinamas prekes.

RM17744605850195529

Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Prekės Pavadinimas BYEPAIN
Modelio Numeris A0960
Dropshipping Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos

Panašūs produktai