Tcare 1Pcs Magnetinio Suspaudimo Kelio Įtvaras skirtas Kelio sąnario Skausmas - Petnešos ir Palaiko Kelio važiuojant,Menisko Plyšimo, Sąnarių Skausmo

€3.67

-39%

€6.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

Techniniai duomenys:

Padalinys: 1Pcs

Medžiaga: Magnetas, SEBS

Spalva: Smėlio

Lytis: Unisex

Amžius: Suaugusieji

Dydis: Vienas Dydis Tinka Labiausiai

Svoris: 78g

Ypatybė:

1. Tinka kelio ir Patogūs dėvėti išlaiko kelio rankovės visiškai pasilikti - ne slysta, nr. valcavimo, buvimo vietą per jokios veiklos,

2. Suspaudimo kelio rankovės yra ultra lengvas, profesinės klasės SEBS medžiagos. saugiausias produktas tinka kasdieninio drabužiai, prekė, Sukurta siekiant suderinti komfortą savo kelio visa diena.

3. Kelio sąnario suspaudimo įvorė siūlo optimalų suspaudimo, siekiant pagerinti raumenų ištvermės, apsaugoti savo kelius ir skatinti greitesnį raumenų atsigavimą. ji taip pat gali žymiai padidina kvėpuoti-galimybę ir padeda išlaikyti jūsų oda sausa ir patogi.

4. Kelio rankovės yra didelio tankio, yra tvirtos ir ilgaamžės, ir turi tikrą ir ilgalaikį suspaudimą. suteikia idealias premium įspūdingos, todėl jums sutaupyti laiko nuolat iš naujo reguliavimas per naudojimosi laikotarpį.

5. Kelio suspaudimo petnešomis siūlo skausmo ir sunkumo paramos nepilnametis arba prasidedantis kelio sąnario ligų, tokių kaip; bėgikų ir džemperiai kelio, arthristis, tendinitas, tačiau tai NĖRA medicinos prietaisas ir įpratęs nuolat gydyti minėtų ligų.

Funkcinis principas Magnetinio apsaugos įranga:

Magnetinė terapija yra naudoti dirbtinio magnetinio lauko organizmo acupoint, dienovidinių & kolateralės. Jokio šalutinio poveikio. Saugi ir patikima.

Ji gali nuraminti dienovidinių & kolateralės ir masažas acupoint su šilumos rašybos SEBS medžiagos kontaktuojant su oda ir integruotas magnetas. Ji negali išgydyti mūsų liga, tačiau Magnetinė terapija gali padidinti kraujo tekėjimą ir magnetinio šildymo efektą, padeda atpalaiduoti raumenis ir sumažina nuovargį.

Tinka važiavimas Dviračiu, Tenisas, Crossfit, Tinklinis, Bėgimas, Atletika, Riedlenčių, Triatlonas, pasivaikščiojimai, Žygiai, Imtynių, Slidinėjimas, Golfo, Futbolo, Zumba, Alpinizmas, Gimnastikos, sunkiosios Atletikos, Jogos, Pritūpimai, Beisbolo, Futbolo, Kultūrizmo, Kovos Menai, Bėgikai, Šokių, Gimnastikos Treniruotes, Naudojasi ir Kitų sporto Sporto sporto.

Pakuotė:

1Pcs * Magnetiniai antkelius

Dropshipping Taip
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Vienetas 1 gabalas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris A01834

Panašūs produktai