10 Vnt Detox Pėdų Pleistrų, Kojų Pagalvėlės Pašalinti Kūno Toksinus Detoksikuoti Skausmo Svorio ir Streso pagalbos Kūno Išvalyti Pleistras

€3.29

-20%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

10 Vnt Detox Pėdų Pleistrų, DigHealth Pėdų Pagalvėlės Pašalinti Kūno Toksinus, Detoksikuoti Skausmą, Svorio ir Streso pagalbos, Kūno Išvalyti Pleistras Žaliosios Arbatos, Levandų, Imbiero Rose Diemedžiu Lapų Gavyba

1.100% VISŲ NATŪRALIŲ ir AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS INGREDIENTŲ, PĖDŲ PAGALVĖLĖS: Palaiko sveiką imuninę sistemą, skatina sveiką apyvartą didina gyvybingumą ir energiją. Įgyti Pusiausvyrą valyti savo organizmą ir pašalinti priemaišas, Pagerinti fizinę sveikatą, per atliekų šalinimą iš organizmo.

2.DETOX PĖDŲ PLEISTRŲ BUS NURAMINTI SKAUSMAS ir SKAUSMINGUMAS, O JŪS MIEGO: Bus pagalbos jausmas Pagerinti miego kokybę, atleidimas nuo raumenų įtampą ir fizinį diskomfortą, pašalinti kvapas, pagalbos jausmas streso, atleiskite, skatinti sveiką kraujotaką, medžiagų apykaitos sveikatos ir sveikatingumo.

3.TOKSINO PĖDŲ PLEISTRAI BUS SUMAŽINTI STRESĄ: Tegul mūsų ištaisyti atsikratyti streso ir nerimo, o tai stiprina jūsų imuninę sistemą. Dokudami, visų pirma, yra žinoma, kad veikia kaip antihistamininis, antioksidantas, ir skatinanti sveiką žarnyno bakterijos

4.GREITAI ir LENGVA NAUDOTI PĖDŲ PAGALVĖLĖS: su RAMINA NATŪRALIŲ INGREDIENTŲ: Išsamiai instrukcijas kiekvienam etapui, palikti pagalvėlės apie 6-10 valandų, geriausia naudoti vienos nakties, kai kūnas yra valstybė poilsiui. Medienos acto ekstraktas, Bambuko acto ekstraktas, Turmalinas, Vitaminas C, Augalų skaidulų, Anijonas milteliai, Dekstrinas.

Komplektą sudaro :

1lot Pėdų Pleistrai=( 2*Kiečių+2*Žalioji arbata+2*Rose+2*Levanda+2*Imbieras+ 10vnt Klijai )

Mūsų Pėdų Pagalvėlės susideda iš 100% natūralių ir aukščiausios kokybės ingredientų, pėdų pagalvėlės. Pagalba streso, atleiskite ir gilaus miego. Atleidimas nuo raumenų įtampos & fizinį diskomfortą. Spaudai priemaišų & kvapą. Skatina sveiką apyvartą, vidurių užkietėjimas, ir medžiagų apykaitą. Medžiagų apykaitos sveikatos ir sveikatingumo. Palaiko imuninę sistemą. Greitai ir lengvai naudoti. Pėdų Pagalvėlės, Naudojant Kryptys 1.Taikyti pleistras vieną valandą prieš miegą-laikas. 2. Buvo ranka sausas kojas, prieš klijuojant pleistrą. 3. Paimkite vieną klijų lapo ir lėtai, nulupkite popierių. 4. Taikyti spausdinti pusėje padas su klijais. 5. Taikyti produktą, vien savo koja ar kitos pageidaujamos kūno plotą. 6. Švelniai nuimkite ir išmeskite po 6-10 valandų. Naudoti muiluotu vandeniu, kad pašalintumėte bet likučių, jei reikia. 7. Ir toliau naudoti šias vakarą, kol spalvos produktas subsidijos. 8. Naudokite kaip reikia, po to išlaikyti jūsų patobulintos valstybės gerovei. 9. Mėgaukitės savo naują ir pagerinti sveikatą! Pranešimo & Tinkamą Priežiūrą Laikyti vėsioje & sausoje vietoje, esant įprastai temperatūrai. Išlaikyti pėdų pagalvėlės uždaromos, kol naudoti, saugoti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti kontakto su akimis. Nenaudokite ant atvirų žaizdų, pažeistos odos, ar mažinimą. Nėščia žmonės ir tie, kurie turi odos opas ir alergiją problemų yra draudžiama vartoti šį punktą.

Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Poveikis Anti-nuovargio
Medžiaga Neaustinis
Komponentas Bambuko medžio anglies milteliais
Modelio Numeris Detox Pėdų Pleistrų

Panašūs produktai