6.7" Universalus Automobilių Uodegos Sparnu GT Anglies Pigūs Spoileris Mini Auto Pluošto Apdaila, Šildomi Automobilių Reikmenys, Papuošalai, lipnios

€0.85

-24%

€1.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Papuošalai.

Produkto pristatymas: Spalvos ( Juoda ) mini spoileris sparnas pagamintas iš sustiprino ABS / plastiko, ir ten yra anglies pluošto raštas ant paviršiaus (prašome įsigyti nepastebimai jei jūsų daryti proto plastiko) Diegimo Žingsniai: 1. Pirma, švarus diegimo srityje, nuplėšti dangtelį, 3M klijai 2. Antra, įstatykite jį į tinkamą poziciją, įklijuokite jį į mašiną, paspausti ant jo sandariai 3. Trečia: prašome neplaukite savo automobilių per tris dienas po įdiegimo, ji būtų palaikoma didelės spartos iki 120 km / val Produkto Parametrai: Svoris: bruto svoris: apie 20G Gaminio Dydis: ilgis: apie 17cm/ 6.69 plotis: apie 2.9 cm/ 1.14 aukštis: apie 3,5 cm/ 1.38 Pastaba: Dėl sidabro dengimo sluoksnis yra asfaltuotas virš juoda uodega sparno, ir įtvaras gnybtus koja, a antspaudo įtvaras liko ant kiekvienos kojos, galinio sparno, tačiau ji negali paveikti bendrą išvaizdą po įdiegimo, nes leidyklos liko viduje. (Mes atspindėti faktinę informaciją apie produktą, klientai, prašome neperka, jei jūs nieko prieš šiuos simbolius, ačiū už jūsų supratimą ir paramą) Atsisakymas:, Nes šis produktas yra pernelyg "santūri", tikėtina, kad ji bus pavogta green-eyed ar neklaužada vaikams. Mes atsisakome visų atsakomybė už žalą, atsiradusią dėl minėtų atvejų. Pažadame, kad 3M klijai, mes naudojamas yra originali. (Nereikia leisti sparnų sąlyčio su vandeniu per tris dienas po įdiegimo, ir nereikia vairuoti dideliu greičiu per šį laikotarpį) sparno nebus nupūsti net greitis viršija 120 km / val.

Medžiaga Plastikiniai
Plotis
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis
Prekės Svoris 20g
type2 Auto Apdaila
Pagrindinė medžiaga Plastiko Pluoštas
Aukštis
type1 Automobilių Reikmenys
Elemento Tipas

Panašūs produktai