Juoda/Balta Anti-Slip Automobilių Brūkšnys Lipni Gelio Padas Neslidus Universal Mount Turėtojas Kilimėlį Galima Skalbti Silikono Gelio Padas Automobilių Reikmenys Karšto

€0.08

-52%

€0.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Papuošalai.

Funkcijos: 1. Lankstus išdėstymas: Jei ant skydelio, langų ar kitų paviršių, ji yra labai lanksti ir patogi. 2. Anti-slydimo: Jokių daiktų, ant jo bus ne skaidrių. Puikiai tinka mobiliųjų telefonų, akiniai, dalys ir t. t. 3. Praktika: Nustatyti mobiliųjų telefonų, monetas, akinius nuo saulės, MP3 grotuvų ir kitų smulkių daiktų unpainted prietaisų skydelio. Aprašymas: Šis produktas yra patvarus ir lengva naudoti, tinka tvirtinimo mobiliuosius telefonus, monetas, akinius nuo saulės, MP3 grotuvų ir kitų smulkių daiktų. Techniniai duomenys: Dydis: 13*7CM Medžiaga: silikonas Svoris: 10g Spalva: juoda/balta(pasirinktinai) Pakuotė : 1 x Ne Slydimo Kilimėliai Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

dydis 13*7CM
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Juoda/Balta
Funkcija Ne slydimo Kilimėliai
Pagrindinė medžiaga Plastiko Pluoštas
Prekės Svoris 10g

Panašūs produktai