Automobilių Oro Gaiviklis, Dovanų Dekoravimas Pobūdžio Kvepalų Kvapo Prieskonis Automobilių Skydelis Nuo Saulės Galinių Sėdynių Aromaterapija Auto Interjero Accessori

€1.20

-25%

€1.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Papuošalai.

Produkto pavadinimas: Automobilių oro gaiviklis Medžiaga: ABS Spalva: Balta su rausva / Balta su sidabro / Juoda su sidabro / Juoda su žalia / Juoda su Mėlyna Paskirties: automobilių saulės skydelis Tinka: Universalus visus automobilius Patarimai: skonio, aromatingas tabletės yra lengva volatilize. Ji yra rekomenduojama, kad jūs perkate daugiau kvapnios tablečių. Savybės: 1. Naudoti sveiką augalų medžiagų, be alkoholio. Natūralių kvepalų, pašalinti kvapas. 2. Tai gali būti dovana, prabangus ir stilingas. 3. Neblokuos žvilgsnio linijos ir vairuoti saugiai. 4. Šviežios automobilių oro ir apdailos automobilį, kuris gali būti dedamas į skydelis nuo saulės, automobilio galinių sėdynių, ir rankinės. 5. Liesti natūralus kvapas, kad leidžia jaustis kaip jūs vairuojate pobūdžio. Pakuotė: 1 Variantas: 1pc Aromaterapija clip+1pc Kvapo tabletė ( ne 3 gabalas) 2 Variantas: Tik 3 gabalus kvapas planšetinio kompiuterio ( nereikia aromaterapija įrašą) Pažymėjo: nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio. Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis. Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį. Ačiū!

Tinkamas automobilio oro gaiviklis Universalus Visus Automobilius
Kvepalų CITRINA
Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Pagrindinė medžiaga Kvepalų
Prekės Svoris 0
Prekės Pavadinimas GRAYCEWODY
Pakuotės automobilio oro gaiviklis 1pc Aromaterapija clip+1pc Kvapo tabletės

Panašūs produktai