Saulės Energija Varomas Šokių Havajai Ukulėle Mergina Šoka Saulės Mergaitė Žaislai Saulės Havajų Automobilių, Namų Puošybai Grožio Žolės Sijonas Sūpynės

€2.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Papuošalai.

Kulka Taškų:

1、Šiltas priminimas: Kiekvienas langelis yra pristatomas su dvipuse lipnia, kuri yra labai įdomi, ar ji yra ant automobilio arba darbalaukyje.

2、Puikiai tinka automobilių skydus, miegamieji, namai, stendai ir kt.

3、Purtyti lėlės ant automobilių, stalo ar lovos, nuobodu ar pavargęs dieną, kad jums laimės, kai jums išsklaidyti nuovargį kiekvieną dieną, spinduliavimo, purtant galvą mielas būdas, viską, kas yra geriausia nuotaika.

4、Duoti draugui dovana, suteiks jūsų šeima šiek tiek daugiau laimės, suteikti savo meilužio staigmena, ir pridėti šiek tiek įdomus, kad nuobodu kelionę.

5、Pagaminta iš aplinkai draugiškų dervos, tai yra anti-deformacija, colorfast ilgą tarnavimo laiką. Išskirtinį dizainą perteikia begalinis įdomus savo gyvenimą.

Naujas Mados Saulės Energija Varomas Šokių Mergaitė Supasi Animacinis Bobble Šokėja Žaislas, Automobilių Puošimas Vaikams, Žaislų, Dovanų

Savybės:

Pagal principą optika, šviesos energija bus konvertuojama į kinetinę energiją ir padaryti disko kokteilį automatiškai tol, kol yra saulės šviesos. taip pat padeda sumažinti akių nuovargį, kurį labai tinka biuro reikmenys apdaila, namų puošybai ir automobilių dekoravimas.

Aprašymas:

1. Šiltas priminimas: Kiekvienas langelis yra pristatomas su dvipuse lipnia, kuri yra labai įdomi, ar ji yra ant automobilio arba darbalaukyje.

2. Puikiai tinka automobilių skydus, miegamieji, namai, stendai ir kt.

3. Suplakti lėlės ant automobilių, stalo ar lovos, nuobodu ar pavargęs dieną, kad jums laimės, kai jums išsklaidyti nuovargį kiekvieną dieną, spinduliavimo, purtant galvą mielas būdas, viską, kas yra geriausia nuotaika.

4. Duok draugui dovana, suteiks jūsų šeima šiek tiek daugiau laimės, suteikti savo meilužio staigmena, ir pridėti šiek tiek įdomus, kad nuobodu kelionę.

5. Pagaminta iš aplinkai draugiškų dervos, tai yra anti-deformacija, colorfast ilgą tarnavimo laiką. Išskirtinį dizainą perteikia begalinis įdomus savo gyvenimą.

Parametrai:

Produkto pavadinimas: Naujoviški Saulės energija Varomas mergina

Dydis: apie 10.5*6.5*6.5 cm/*4.13*2.55*2.55"

Produkto svoris: apie :35g

Pagrindinė medžiaga: ABS

Galia: Ji gali absorbuoti saulės spindulių ir purtyti galvą automatiškai. (Jokių baterijų nereikia. )

Pakavimo sąrašas:

Saulės Šokių mergaitė X 1

Pagrindinė medžiaga Medvilnės
Prekės Svoris 50g
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai