Kriauklės Kabo Kempinę, Rankšluostį Plastiko Stalčiuko, Virtuvė, Vonios Kambarys Žaliava Muilo Nutekėjimo Lauke Maišytuvas Įrašą Kablys Nusausinti Sausu Rankšluosčiu Organizatorius

€3.65

-20%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai.

Savybės:

Įdiegti vonios kambarys, virtuvė vamzdžių laikymo muilą, rankšluostį ir pan.

Multi krumpliaračio dantys, atitinkančios skirtingus skersmens vamzdynams, kai vamzdis yra per plonas, galima naudoti papildomas tvirtinimo dalys pritvirtinkite.

Kabo rankšluostis,patogus nuvalyti rankas.

Produkto Pavadinimas: Kriauklė Stalčiuko

Produkto Svoris: 25g

Gaminio Medžiaga: Plastikas

Eilutę:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva, kokios gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1,Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt!

Prekės Pavadinimas Vieruodis
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Svoris 25g
Kilmės KN(Kilmės)
produkto pavadinimas Kriaukle Stalčiuko

Panašūs produktai