Kriaukle Caddy Vonios Kambarys, Virtuvė Organizatorius Kabinti Saugojimo Turėtojas Sponge Nutekėjimo Stovo Virtuvės Drainer Stipri Siurbimo Cocina Organizador

€1.20

-25%

€1.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai.

31798 Kiti Pirkėjai taip Pat Ieško Žemiau Produktai: Medžiaga:Plastikinis virtuvės stovo organizatorius Dydis: 11*3.7*6.5 cm Gyvis Skersmuo: 4.5 cm Klasifikacija: Ne lyginimo Stovo Funkcija: Eco-Friendly Naudoti: Virtuvės Washinig Kempinės Laikiklis Laikymo Turėtojai & Lentynos,Vonios kambario Lentynų Pakuotėje: 1 VNT Sponge Turėtojas, kaip naudoti: Sudrėkinkite siurbimo taurėmis ir stumti į vietą ant švaraus, lygaus paviršiaus, ne darbo su tekstūra paviršius ar akytų paviršių. Šiek tiek kreives ir tekstūruotos apdaila, sunku pasiekti ilgalaikį įsiurbimo galia. Šiek tiek iš anksto siurbiantiems valymo ir keli lašai vandens, padėti užtikrinti siurbimo taurės sėkmės. Nuplaukite visą siurbtukas pagal šiltas, beveik karštas, vanduo iš čiaupo. tada paspauskite taurės ant norimo paviršiaus.

Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Taikomas Vietos Virtuvė, Vonios Kambarys Džiovyklė
Medžiaga Plastikiniai virtuvės reikmenys organizatorius
Nėra. Pakopų Vieną
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija 1 organizador cocina
Plastiko Tipas PP
2 funkcija virtuvė
Naudoti Šveitimo Padas
Diegimo Tipas Prie sienos tvirtinamas virtuvės stovo organizatorius
Prekės Pavadinimas houseeker
Spalva Pilka ir Smėlio spalvos mutfak

Panašūs produktai