Fowecelt Patiekalas Drainer Dėklas Virtuvės Reikmenys Organizatorius ir Laikymo Indų džiovyklė Plokštė Puodelių Stovas Laikiklis Lentynos

€2.45

-30%

€3.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai.

Apie Laivybos 1. Mes atsiųsime produktas per 1-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 2. Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis. Mes tai patikrinti jūsų. 3. Rusijos draugai, prašome palikti mums visą vardą,ir jūsų gatvė ir namo numeris ir buto numeris, nes Rusija turi naujas taisykles, kuriomis siekiama gauti paketas sėkmingai. 4. Jei esate didmeninės prekybos klientų, palikite mums žinutę,pasiūlysime jums geriausią kainos ir teisė greitai laivybos kaina. Apie Produktą Supakuoti Sąrašas: 1 x Nusausinti stovo Spalva: Pilka,Balta Medžiaga: Plastikas Dydis: apie 17*12*9.5 cm Kelias Funkcija Jis gali būti naudojamas kaip plokštelė stovo arba puodą dangčiu turėtojas arba pjaustymo lentų, sandėliavimo ar net knygos/ tabletės ir tt išdėstymui, 6 slots turėti 6pcs plokštės/ dangteliai/ etc PASTABA: realiai spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. Turime ir kitų panašių prekių, prašome apsilankyti mano parduotuvėje. Susisiekite su manimi, už didmenine kaina, jei jūs turite palūkanų, ačiū.

Funkcija virtuvėje patogumui
Tipas patiekalas drainer
Medžiaga Plastikiniai
Stilius virtuvės organizatorius ir saugojimas
Suderinamas virtuvės reikmenys organizatorius
Parama Virtuvės Organizatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Forthputting Virtuvės naujovę, virtuvės reikmenys
Formos Drainer
Prašymas VIRTUVĖ
naudojimas Organizatorius virtuvė
Naudojimas Virtuvės Prekės

Panašūs produktai