Kaukė Kabančios Virvės Virvelės Vienkartiniai Akiniai Grandinės Laikiklis Traceless Ausies Kabo Virvė Su Dviem Kabliukais Pakabinti Ant Kaklo String

€0.36

-20%

€0.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akiniai Priedai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Akiniai Priedai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Akiniai Priedai.

Techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas:Lino Kaukė Virvės Medžiaga:Nailonas Dydis: bendras ilgis apie 50 cm Spalva: Multi-spalvos pasirinktinai, kaip parodė Perdirbimo metodas: audimo Savybės: Tinka visi žmonės su tiek vienkartiniai & reusalbe veido kaukes, Naudoti Vienkartiniai Kaukė arba Medvilnės Audinio Kaukės, kai Apsipirkti, Valgomasis Restoranai. Rankos lieka laisvos - atsargus - lengvas - patogus,tai nebus našta jūsų kaklo ir yra lengvai atlikti. Tai gali būti supakuoti į mažas dydis ir įdėti į kišenę. Pastaba: 1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

❤Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Modelio Tipas Spausdinti
type6 Kaukė Grandinės
Modelio Numeris E
Lytis Unisex
Type7 Skaitymo Akiniai, Grandinės
Akiniai Priedai Grandinės & Lanyards
Naudoti 1 Kalėdų Dovanos
type4 akinių grandinės
Naudoti 2 Kalėdų Helovinas apdailos
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Type8 Stiklų dekoravimas
Kilmės KN(Kilmės)
type2 Virvelę Dirželis
vežimas nemokamas pristatymas, dropshipping už dropshopper
type3 Akinių Dirželis
type1 Akiniai, Grandinės
Elemento Ilgio 50cm
type5 Akiniai String
Medžiaga Nailonas
Metalų Tipas cinko Lydinys

Panašūs produktai