HAPPTYL 1Pcs Silikono Akiniai Akiniai, Akiniai nuo saulės Dirželis Sporto Juosta Laido Laikiklį Vaikams Suaugusiųjų Akis Priedai

€1.79

-39%

€2.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akiniai Priedai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Akiniai Priedai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Akiniai Priedai.

RM17744605850551237

Apie gaminį:

1.Prailginti dydis 45cm/17.7 colių, universalus skylės dydis tinka beveik visi stiklai. Prailginti dydis yra ne priglus prie jūsų galvos.

2.Aukštos kokybės, pagaminti iš Rohs ir FDA maisto kokybės silikono, ne toksiškas, neturi kvapo, BPA Free,100% Maisto kokybės silikono kilimėlis.

3.An-slip nuolat akinius saugus: rungtynės su anti-slydimo dirželis su savo akinius tada nešioti ant savo galvos, veiksmingai apsaugo akinius nuo kritimo, kai darai sportas ir veikla lauke.

4.Tinka įvairaus amžiaus žmonės, pvz., senyvo amžiaus žmonės, vaikai, studentai, ir kt. Puikiai tinka sporto, pavyzdžiui, žaisti, bėgioti, nutolimas, dviračiai, banglenčių ir kiti intensyvaus sporto.

5.Spalva: raudona/juoda/geltona/žalia/mėlyna.

Funkcijos: Naudojamas tvirtinimo kojele, apsaugoti jį nuo kritimo. Universalus skylės dydis yra beveik tinka visi stiklai, prailgintas stilius yra ne stora galva.

Programos: Tinka visų amžiaus grupių žmonės, pvz., senyvo amžiaus žmonės, vaikai, studentai, ir kt. Puikiai tinka sporto, pavyzdžiui, žaisti, bėgioti, nutolimas, dviračiai, banglenčių ir kiti intensyvaus sporto.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: Akinių Dirželis

Medžiaga: silikonas

Prailginti dydis 45cm/17.7 colių

Svoris: 14g.

Spalva: raudona/juoda/geltona/žalia/mėlyna.

Paskirtis: visų amžiaus grupių žmonėms, pvz., senyvo amžiaus žmonės, vaikai, studentai, ir kt.

Kartų: sporto pavyzdžiui, žaisti, bėgioti, nutolimas, dviračiai, banglenčių ir kiti intensyvaus sporto.

Paketas apima:

1× Silikono Akinių Dirželis

RM17744605850551239

Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris F01244
Dropshipping Taip
Lytis Unisex
Medžiaga Silikono
Elemento Ilgio 45cm/17.7inch

Panašūs produktai