Nešiojamas Sklandytuvas Gitara Capo Skaidrių Quick Setup Geležinkelių 6-string Liaudies Elektros Klasikinis Akustinė Gitara, Bosinė Ukulėle

€2.17

-5%

€2.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gitara Dalys Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Gitara, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, capo aukštas, gitara dirželiai elektrinė gitara, gitaros akordai capo.

Nešiojamas Sklandytuvas Capo 6-stygų Gitara

Aprašymai Sklandytuvas Capo neturi varžtai, apkabos, arba gumines juostas, kad lėtai you down. Su vienu nykščiu, jums plaukti Sklandytuvas aukštyn arba žemyn fingerboard! Nuolat žaisti per sklandų pagrindinių pokyčių. Jokio kilimo reikia! Jei nesate naudojant jį, tiesiog tūptinės per riešutų! Su Sklandytuvas Geležinkelių Capo, jūs sakote, good-bye, kad paieška problemas. Sklandytuvas tai Equi-Tūptinės dual tempimo sistema, lygiai capo net spaudimas ant kaklo, todėl GALITE LIKTI MELODIJA, laikotarpis. Sklandytuvas yra greita ir Lengva Naudoti! Tiesiog išimkite pabaigos bžūp ir centro Sklandytuvas ant nervintis lenta (ji nebūtinai turi sėdėti ant nervintis - todėl kinder nervintis statybos ir ten daugiau vietos, wrap savo nykščio per kaklą.) Jei bet kokią galimybę, esate nepatenkinti su produkto, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. Mes netrukus išduoti grąžinamosios išmokos arba siųsti pakaitinio produkto.

Pakuotę Įeina 1 x Sklandytuvas Capo 6-Stygų Gitara

Modelio Numeris Nešiojamų Gitara Geležinkelių Sklandytuvas Capo
Tipas Sklandytuvas Gitara Capo

Panašūs produktai