Didmeninė Karšto Gitara Kabelis Audio USB Sąsaja Sąsaja Adapteris, Skirtas MAC/PC Muzikos Įrašymo Reikmenys Guitarra Žaidėjų Dovana

€2.38

-34%

€3.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gitara Dalys Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Gitara, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Gitara Dalys Ir Priedai.

Funkcijos: 1, Lengva Prijungti ir Leisti " Įrenginys. USB autobusai varomi--nereikalauja išorinio maitinimo. 2, Stereo Ausinių išėjimas leidžia uogienė su kompiuteriu ir taip pat gali būti naudojama stebėti su aktyviai stebėti garsiakalbiai. 3, Kintamo greičio failų peržiūros funkcija, MP3, WAV, AIFF audio failus puikiai tinka lengva mokytis ir praktikuotis. 4, USB Gitara Link Cable yra profesionalus įrankis, kuris leidžia jums paversti savo PC kompiuterį į fantastišką darbo platforma, ant kurios galite naudoti klasikinį poveikį, studijoje taip pat ant scenos. 5, Support OS: Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista,Mac OS 8.5 ar aukščiau. Specifikacija: Dydis: 25X51X25MM Įvesties prievado varža: didelis atsparumas (hi) 250k ohm, mažo pasipriešinimo (mažas) 400k ohm Ausinių uosto išėjimo varža: 50 omų Didelės išėjimo lygis: -2dbu, 2*3.7 mW @ 100 omų pakuotę įeina: 1 x Gitara Kabelis Pastabos: Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

'

Modelio Numeris Gitara USB Adapteris
Pavadinimas Gitara USB Adapteris
Įrenginio Tipas gabalas
Tipas Gitara USB Adapteris
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Dydis 3cm x 6cm x 3cm (1.18in x 2.36in x 1.18in)

Panašūs produktai