5vnt Pieštuku Extender Reguliuojami Mediniai Lengthener Turėtojas Tapybos, Piešimo Priemonė " Office Mokyklos Raštinės Prekes

€1.22

-25%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Standartinis Pieštukai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Standartas Pieštukai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Standartinis Pieštukai.

Pieštuko Lengthener gali būti naudojamos ir apvalus ir šešiakampe pieštukai. Stumdomas žiedas ant nikeliuotas rėmelis turi pieštukų saugiai. Kai jūsų pieštuku tampa per trumpas, kad turėti, tiesiog įdėkite jį į tai patogus įrankis ir atlikti, naudojant jį. Metalo rankenos yra tokio pat skersmens ir sesiakampio formos, kaip dauguma pieštukai, todėl ji turi pati jausti, kaip visas ilgis pieštuku. Reguliuojamas, tinka daugumai standartinio dydžio meno, amatų, hobis ir mokyklos pieštukai. Medžiagos: Metalas+Medis Spalva: Juoda Skersmuo, Pen Skylė:: Apytiksl. 8.5-8.9 mm (Reguliuojamas) Bendras ilgis: 12 cm Pastaba: spalvos prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir savo kompiuterio Pakuotė: 5vnt Pieštuku Extender Turėtojas Pastaba: Tik pieštuko extender tik, ir pieštuko nėra įtrauktas.

Švino Kietumas bet
Prekės Pavadinimas JESJELIU
Tipas Standartinis Pieštukai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Laisvas
Tirpsta Ar Ne no
Korpuso Medžiaga Mediena

Panašūs produktai