Spalvingų Balionų Triušių Miegamojo Sienų Lipdukai Vaikų Kambario Dekoracija Pilka Katytė Sienų Lipdukai vaikų Darželio Sienos Lipdukas

€3.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sienų Lipdukai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sienų Lipdukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sienų Lipdukai.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje!

Siekiant padėkoti naujų ir senų klientų už jų paramą:

Sekite parduotuvės ir tapti ventiliatorius šioje parduotuvėje. Jūs galite mėgautis kaina parduotuvėje gerbėjai. Kai kurie elementai gali mėgautis iki 70% nuolaida. Be to, mes taip pat siųsti kuponai klientus, jei jūs įtraukiate mūsų produktus į pirkinių krepšelį ir pridėti pasirinkimą. Kuponai ir parduotuvė ventiliatorius nuolaidos gali būti nubrėžiama tuo pačiu metu.

Techniniai duomenys:

Papuošti interjerą sienos, langai, baldai ir laikysis labiausiai sunku, lygus, švarus, paviršių, tokių kaip veidrodžiai, metalo, medienos, ir sienos. Lengva naudoti, išimti, pasukti, ir pakartotinai naudoti, nepaliekant žalą ar likučių. Idealiai tinka sausai, švaraus ir lygaus paviršiaus. Jūs galite net padaryti "PASIDARYK pats" amatų elementą pateikimas plytelėmis arba dažytos lentos.

Produkto Vadovas:

Prekė: Cartoon Vaivorykštė Oro Sienų Lipdukai

Materiaal: ekologiškas, netoksiškas PVC

Produkto Svoris: 70g

Pakuotės Dydis:30x70cm(11.8x27.6inch)

Spalva:spalvota

Pastaba:Taikoma, ant sienų(Ir sausas, lygus,be dulkių paviršiaus)

Savybės :Šis produktas ateina su savimi-adhensive vinilo lakštai tik .Jums tiesiog reikia žievelės ir klijuoti ant sienos , Nr. priemones, kurių reikia ,lengva rankena !

Pirkinių krepšelis operacija:

Kaip užsakyti kelis produktus už vieną užsakymą? Tiesiog įpilkite produktą į savo pirkinių krepšelį, atlikite šiuos veiksmus: 1 Žingsnis. Atidaryti gaminio puslapį . 2 žingsnis. Pasirinkite produktą ir laivybos informacijos, spustelėkite "Pridėti į Krepšelį' .

3 žingsnis. Po to, jūs galite eiti į Krepšelį patikrinti šių produktų, bet kuriuo metu.

4 žingsnis. Jei norite tęsti pasirinkti kitos spalvos tos pačios prekės arba kiti produktai. Mūsų parduotuvės, atidarykite gaminio puslapį ir pakartokite veiksmus 1, 2, ir 3. 5 žingsnis. Jūsų pirkinių krepšelį, pasirinkite elementą, jūs tiesiog pridėti į pirkinių krepšelį ir mokėti.

Draugiškas Priminimas:

1. Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2 cm paklaida. 2.Dėl skirtingų monitorių, spalvos gali būti skirtumas. 3. Dėl ilgą laiką krovimo, prekės gali būti pažeista tranzitu, jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą. Mes jums siūlome geras sprendimas Dėkojame už jūsų supratimą!

Laivybos Ir Grąžinimo

1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 wordays po lėšų artimųjų saugumo patikrinimas Basilico-pica.lt. Tai tik pratęstas dėl švenčių. 2.Pristatymo laikas bus nuo 20 iki 60 dienų reguliariai, retai įvyksta daugiau nei 90 dienų mažiau šalių.prašome palaukti pacientų,nereikia atidaryti ginčo per 2 mėnesius,ačiū!Žinoma, jei jūs neturite gavo sklypų paprastai laiko,pls susisiekti su mumis dėl tikrinimo. 3.Mes bus būti atsakingas už visus klaidingas siuntimas ir kokybės problemos tvarka . 4.Prašome įsitikinkite, kad turite rašė pilnas vardas, pavardė / tikslus adresas / teisingą pašto kodą ir telefono numeris. Kitaip klientams reikia sau leisti nuostoliai, kurie negali pasiūlyti tikslią gavėjas informacija.

Atsiliepimai

Taikoma scenarios4 sienų lipdukai vaikams kambariai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Sproutfox
Specifikacija Single-piece Package
Klasifikacija Langų Lipdukai
Modelio Numeris Sienų Lipdukai
Taikoma scenarios7 Vaiko sienų lipdukai
Taikoma scenarios3 3D Sienų Lipdukai
Produkto Svoris 70g
Taikoma scenarios6 sienų lipdukai vaikams
Taikoma scenarios8 katytė siena lipdukas
Dydis ant sienos 30x70cm(11.8x27.6inch)
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Taikoma scenarios10 Darželio lipdukai
Temos Modelis
Stilius Ins Šiaurės Stilius
Taikoma scenarios2 sienų lipdukai miegamasis
Naujieji Metai Langų Lipdukai
Taikoma scenarios9 vaikų kambario dekoravimas
Medžiaga Eco-friendly vandeniui PVC
Taikoma scenarios1 sienų lipdukai namų dekoro kambarį
dropshopping Prieinama
Pakuotės Dydis 30x70cm(11.8x27.6inch)
Taikoma scenarios5 batchroom lipdukai, sienų dekoras
Spalva Spalva
Scenarijus SIENOS

Panašūs produktai