Stumdomų vartų viršutinį vadovas ritinio laikiklis su nailono volai skersmuo 30mm,ilgis 40mm,durų vadovas roller su M14X68 varžtą.

€3.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Durų Volai, Namų Tobulinimas, Pigūs Durų Volai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, ritinio nemokamai, volelį supjaustyti, vadovas vita.

Aprašymas

1.Stumdomų vartų viršutinį vadovas nailono volai su laikikliu. Prekė: 4L-1 2.Produkto funkcijos: naudojamas reguliuoti pločio durų stakta 35-64 mm stumdomas duris. 3.Fix it su 3 tipas M10 plėtimosi varžtai ar tiesioginio elektros suvirinimo. 4.Nailono ritinio skersmuo 30mm,ilgis 40mm su M14X68 varžtą. 5.Atramos medžiaga yra Q235 plieno , storis 3mm, ir buvo elektro-panardinant į kelią rūdžių. 6.Viena partija=1pcs

Mano parduotuvė taip pat turi įvairių panašių vartų viršutinį vadovas nailono volai su laikikliu. Prašome patikrinti, ir įsigyti parduotuvėje kategorijos "Durys, viršutinė nailono volai su atrama".

Paaiškinkite

1.Dėl prekių pristatymo metu,mes nustatytas 7 dienų, kad būtų išvengta unexpect veiksnys,Iš tikrųjų mes galime padaryti anksčiau;Default nustatyti, pristatymo laikas, bus 1-2 dienas. 2.Pristatymo bus Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,rusijos Oro,Ruston Ekonomikos Oro Paštu,ePacket ir kitų express " kompanija jums punkte nurodyta tvarka. 3.Kaip tik jums prekes,prašome patvirtinkite, Basilico-pica.lt artimiausiu metu,ir pateikti atsiliepimą 5 žvaigždučių, jei norite.

Įrengimo Būdas Fix su 3 M10 plėtimosi varžtai
Modelio Numeris 4L-1
Nailono ritinio ilgis 40mm
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Durų Volai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Nailono ritinio skersmuo 30MM
Reguliuojama stakta plotis 35-64mm
Medžiaga PLIENO
Keliamoji Galia 200kg
Prekės Pavadinimas Rong Geležinkelių

Panašūs produktai