HIMALL Analinis kablys karoliukai uodegą Kištuką juguetes sexuales, Pradedančiųjų Minkštas TPE Butt Plug Vyrai, Moterys, Sekso Žaislai, prostata masažas

€1.12

-35%

€1.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Analinio Sekso Žaislai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Analinio Sekso Žaislai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Analinio Sekso Žaislai.

Aprašymas

Pagamintas iš minkštos želė, šis šviesus ir pradės burbuliuoti analinis kaištis yra laikmatis svajonė! Siauras patarimas yra ideali vieta lengvai patekti. Į bulbed burbulas veleno stimuliuoja ir suteikia jums pagalvėlių iš viso komfortą. Lanksti saugos bazės saugo jūsų plug saugi ir daro šalinimo arba stumiant malonumas.

Nelygus Burbuliukai Analinis Kaištis

Minkštas TPR analinis kaištis

Smailas patarimas

Bulbed burbulas-kaip velenas

Siauros kaklo

Minkštas ir lankstus saugos bazės

Lengva valyti

Pradėti jūsų išangės kelionę teisingą kelią! Jei jūs visada norėjo eksperimentuoti su analinis sekso žaislas, Nelygus Burbuliukai Analinis Kaištis gali būti labiausiai įdomus, ekonomiškas starteris žaislas ten. Jis gavo tik teisę sumą dydis ir minkštas, greitos statybos, kurie bus palikti jus be žado.

Tiesiog pridėti savo mėgstamus tepalas gauti Nelygus Burbuliukai Analinis Kaištis net lygesnė ir lietusmētelis. Siauras patarimas daro įrašą lengva, ir bulbed veleno leidžia jums imtis tiek daug arba tiek mažai, kištuko, kaip jums patinka. Rankena t formos saugos bazę ir naudoti jį kaip rankena, net geriau kontroliuoti.

Po naudojimo nuvalykite Nelygus Burbuliukai Analinis Kaištis su švelniu muilu ir vandeniu.

Kilmės KN(Kilmės)
dydis mini
Prekės Pavadinimas HIMALL
Spalva Violetinė
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga TPE
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris JJW-HTSLZ02

Panašūs produktai