1pc Mini Analinis Kaištis Pradedantiesiems Lankstus, Minkštas Analinis Pirštas Karoliukai Butt Plug G-spot Massager Dildo Plug Analinio Sekso Žaislai Moterims

€0.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Analinio Sekso Žaislai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Analinio Sekso Žaislai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Analinio Sekso Žaislai.

Fearure: Sklandžiai ir lanksti patvarus formos, pakankamai ilgai, kad paskatintų moterų G vietoje. Traukiant žiedas rankena. Dizaino galite kontrolės dangos greičio ir be vargo saugiai pasitraukė. Suderinama su tiek vandens pagrindu ir silikono pagrindu tepalai. Nešiojamų ir 100% atsparus vandeniui, jūs galite mėgautis vonia, ir dušo kabina, ir lengva valyti prieš ir po kiekvieno naudojimo. Ergonomiškai tinka raumenų kontūrai jūsų jautrios dalys, suteikia lengvą dangos ir palaipsniui didinti stimuliacijos į išangę. Veiksmingas kaip moterų Klitorį ir G-Spot massager taip pat. Medžiaga: TPR Spalva: Juoda/Violetinė/Rožinė Tipas: Analinis Kaištis Elementą Dydis: Apytiksl. 100x24mm Funkcija: Analinis Įdomus , Išangės Massager , Clitorial Stimuliacijos Funkcija: Minkštas , Vandeniui , Sklandžiai , Mielas Pakuotė: privatumo (ant sklypo ženklas bus nieko apie "sex") Patarimai: Ji būtų puiki patirtis derinti su lubrikanto!

Medžiaga Latekso
Modelio Numeris OR102303
Prekės Pavadinimas orissi
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
dydis 1 PCS
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai