Galingas Hermetikas Anti-Nesandarus, Hermetikas Leak-spąstais Remonto Vandeniui Klijai Agentas 2020 naują atvykimo dropshipping

€1.76

-24%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

Aprašymas:

Tai hermetikas, kad galėtų veiksmingai antspaudas ir remonto pažeistas paviršius. Tai pasteable vandens pagrindu hermetikas, kurie gali būti naudojami vandeniui įvairių paviršių.

Ji suteikia stiprų, bet lankstus apsauginis sluoksnis taikomas paviršiaus. Ji turi anti-nuotėkio savybių ir gali būti naudojamas ant drėgnų paviršių, kai didelis sukibimas stiprumo, skaidriai ir geltonuoja

Galingas hermetikas turi stiprų adsorbcijos poveikį ir gali būti greitai ir lengvai tvirtinamu prie daugumos paviršių, kad reikia apsaugos. Tai ypač naudinga, kai apsauga yra reikalinga.

Gali būti taikomi nedelsiant ir suteikia reikiamą apsaugą. Ji yra nuolatinė.

Jis tinka sandarinimo sąnarių, spragas ir nutekėjimai, ir gali būti naudojamas visų statybinių medžiagų. Jis gali būti taikomas spalvos ir bespalvis paviršių. Ji yra netarši, saugus ir netoksiškas.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Talpa: 30ML

Dydis: 10*3cm

Svoris: 40G

Pakuotė:

1*Hermetikų

Talpa 30ml
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 10*3cm
Svoris 40G
Dropshipping, Didmeninė Prekyba Parama
Modelio Numeris --

Panašūs produktai