Aukštos Įtampos Silicio Tepalas Izoliacija Rūdžių Moistureproof Permatomas Ne Gydant TV FBT Komponentas Aukšto Slėgio Dalys

€2.21

-18%

€2.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Silikono Hermetikas, Namų Tobulinimas, Pigūs Silikono Hermetikas, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Silikono Hermetikas.

specifikacija:

Modelis JH-KS 1300 Produkto Pavadinimas: Aukšto Slėgio Silikono Tepalas (Dulkių Silikono Tepalas) Skaidrus klampus, ne gydant nelakios silikono tepalas Kiekis: 30g / support Šis produktas yra ekologiškas ir aplinkai draugiškas!

Savybės:

Šis produktas yra netoksiškas, bekvapis, ne korozinis, ne-dirgina, ne gydant, nelakios. . Ji turi puikią elektros izoliacinių medžiagų savybes, atsparumą karščiui, dielektrinių savybių, oksidacijos atsparumas, cheminio atsparumo ir platus taikymas.

Naudojimas:

1. Naudojama izoliacija, aukštos įtampos dalių, buitinių prietaisų (įvairių spalvų ekranas, spalvotas TV, juoda ir balta TELEVIZIJOS, FBT originalus, silicio krūva ir pan.), anti-drėgmės, anti-rust, anti-fire, 2. Naudojamas plastiko, gumos, metalo tepimo, defoaming, demoulding, slopinimas ir kitomis progomis.

Produkto vadovas:

Šis produktas turi puikų elektros izoliacija, šilumos varža, dielektrinių savybių, oksidacijos atsparumas, cheminis atsparumas korozijai ir kt. Jis yra plačiai naudojamas įvairių aukštos įtampos, spalvotas TV, juoda ir balta TELEVIZIJOS, FBT komponentai ir buitine technika. Dalis izoliacija lanko gesinimo, drėgmės, rūdžių, anti-fire, ir t.t., ne mažiau nei importuotiems produktams. Šis produktas taip pat gali būti naudojamas tepti, defoaming, demoulding, slopinimas ir kitomis progomis tarp plastikų, gumos ir metalo. Netoksiškas, bekvapis, ne korozinis, ne-dirgina, ne gydant, nelakios.

Pakuotės:

1 x Aukštos Įtampos Silikono Tepalas

Modelio Numeris JH-KS 1300
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Tipas Silikono Hermetikas

Panašūs produktai