Gitaros Stovas Laikiklis Sieninis Gitarai Gitar Pakaba Kablys Turėtojas Tvirtinimo Prie Sienos Stovas Stovo Laikiklis Ekranas Gitara, Bosinė Varžtai Priedai

€1.49

-9%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gitara Dalys Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Gitara, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Gitara Dalys Ir Priedai.

Gitaros Stovas Laikiklis Sieninis Gitarai Gitar Pakaba Kablys Turėtojas tvirtinimo prie Sienos Stovas Stovo Laikiklis Ekranas Gitara, Bosinė Varžtai Priedai Pakuotė: 1 x Gitara Hanger 2 x Varžtai 2 x Sraigtai Laikiklio Savybės: Tinka įvairių styginių instrumentų, tokių kaip gitaros, bosai, smuikai, mandolinos, ukeleles ir taip Turi minkšta kempine padengti ant gitaros kabyklos, bus ne palikti pėdsaką savo gitara,tinka styginių instrumentų laikymo ir paroda. Reguliuojamas rankenos gali būti pasukti į bet kurią norimą kampą, tai gera vieta laikyti savo gitara ir tinka bet kokio dydžio kaklų ir priemones, Patogus įrengimas, varžtai ir plastiko sausas-wall mount įtraukti Specifikacijos: Spalva: Juoda Medžiaga: Metalas ir Kempine Gitara Pakaba Dydis: 13.5*7*3.6 cm-5.3*2.8*1.4 colių Varžtai: 2cm-0.8 colių Varžtai Turėtojas: 3cm-1.2 colių Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. Ačiū! Gitara nėra įtrauktas.

Klasė Gitaros stovas prie sienos
Formos stovėti gitara
Kilmės KN(Kilmės)
Antspaudas Gitaros Stovas Laikiklis
Tipas gitaros aksesuarai
Funkcija priedai gitara
Punktas gitara kablys sienos
Modelio Numeris Gitaros Stovas Laikiklis
Kištuko Tipas ES Plug
Žanras Gitaros Stovas
Stilius gitara pakaba
Pavadinimas gitar kablys
raktinis žodis gitara turėtojas

Panašūs produktai