48cm Vertus Pradėti Mesti Sklandytuvas EPP Putos Lėktuvo Modelis Plaukioja Sklandytuvas Lėktuvo Žaislas Vaikams, Lauko Flaying Sklandytuvas Žaislai Plokštumos

€1.82

-37%

€2.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės.

48cm Vertus Pradėti Mesti Sklandytuvas EPP Putos Lėktuvo Modelis Plaukioja Sklandytuvas Lėktuvo Žaislas Vaikams, Lauko Flaying Sklandytuvas Žaislai, Lėktuvai Matarial : Putų ELP Dydis:48*35cm Produkto savybės: 1,Aukštą saugumo: plokštuma yra labai lengvas, tai bus ne jaučiu, bet skauda, kai ji nukentėjo, ir jis yra draugiškas aplinkai, beskonis ir netoksiškas. 2,Lengva paruošimas: ne instrukcijose, kurių reikalaujama, jokių sunkumų, tik trys žingsniai surinkti, galite skristi su savo rankas, mesti, tai nėra sunku skristi. 3,Atkreipkite dėmesį į kampą tarp nosies ir žemės, per operaciją,: 4,Kontrolės diapazonas 5-15 laipsnių aukštis kampas. Jei kampas yra per aukštas, 5,orlaivis bus pasodinti. Nemeskite jėga aukštis, kai veikia.

Savybės Diecast
Plaukioja Sklandytuvas lėktuvo modelį
Brūkšninis kodas No
Masto 1
Sklandytuvas Lėktuvų Putų Vaikai Lėktuvo Žaislas
Tipas Lėktuvas
Pažymėjimo Numeris HF230981
Amžius > 3 metų
Įspėjimas NO
Ranka mesti lėktuvas Sklandytuvas Lėktuvai
Medžiaga Putų
3C Sertifikatas
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Modelio Numeris EPP lėktuvas
Putų Lėktuvo Modelį Ranka Mesti Plaukioja Sklandytuvas
Prekės Pavadinimas Haifeng
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo 3C

Panašūs produktai