Disney Pixar Cars 2 3 Žaibas McQueen Jackson Audra Cruz Ramirez 1:55 Diecast Mikro Lenktynininkų Transporto Priemonės Modelio, Žaislas Automobilis Berniukas Vaikas Dovana

€2.75

-34%

€4.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės.

Produkto Savybės

【NUOSTABI IŠSAMIAI】Kiekvienos funkcijos, autentiški kūno optikos, portretų informacija ir ratus, kad konstrukcijos. Tiesa, į filmo decos ir informaciją, pažymėkite kiekvieną ypatingą asmenybę.

【AUKŠTOS KOKYBĖS】, Pagaminti iš kokybiškų medžiagų(Lydinio + ABS Plastiko), dizaino ir dažai automobiliams, dažų ketaus medžiagos, tvirtas ir patvarus.

【PUIKI DOVANA】Daro ypatinga dovana vaikams, kurie patinka Automobiliai, vaikai turės sprogimo atkurianti savo mėgstamiausias scenos, ir sukurta savo.

【GERAS PAKUOTĖS】Gerai supakuoti burbulas maišeliai, ne daugiau nerimauti, gauna skaldytų automobiliai.

【KAD DABAR SU PASITIKĖJIMU】, Jei jūs nieko prieš mažiau nei nustebinti, bet mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto, GRĄŽINIMO bei keitimo bus siūlomas su jokių klausimų,-paprašė.

Pranešimas

1. Kiekvienas lenktynininkas transporto priemonės skiriasi dydis. 2. Kiekvienas parduodamas atskirai. 3. Ne traukti atgal funkcija, organizme yra metalo, ne dėl garso ir šviesos versija. 4.Drop laivyba/didmeninės: Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Medžiaga Metalo
Savybės Diecast
Prekės Pavadinimas Disney
Brūkšninis kodas No
Masto 1
Tipas Automobilis
Kilmės KN(Kilmės)
Disney Pixar Automobilių Žaibas McQueen, Jackson Audra, Cruz
Amžius > 3 metų
Įspėjimas No

Panašūs produktai