Moteriški High Waisted Bikini Dugnų Seksualus Aukštos Cut G-String Thong Juokingas Humoro Laiškai Spausdinami Maudymosi Kostiumėlį Kelnaitės Knicker Apatiniai

€2.38

-23%

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kelnaitės, Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Kelnaitės, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, Kelnaitės.

Paaukštintu liemeniu, juokinga ir humoro laiškai spausdinami, seksualus aukštos sumažinti parodyti savo įspūdingi klubo ir kojos line, 4 stilius neprivaloma. Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio audinio, tampri medžiaga, super minkštos ir odos draugiškas, orui ir patogūs. Jums labiau patraukli ir žavinga, ir parodyti, tobula figūra. Puikus moteriškas apatinis trikotažas sleepwear, clubwear, naktinis klubas, ar šalis suknelė. Greitai džiūstantys, rungtynės visų savo mėgstamų plaukti viršūnes. Gali būti dėvimi su bikini, tankini viršūnes, bėrimas apsaugas arba joga viršuje. Ji taip pat nuostabi dovana pasirinkimas jūsų draugė ar žmona gimtadienio s, Kalėdos, jubiliejus ir t.t. 1 apatinius, tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija: Medžiaga: Poliesteris Neprivalomas Spalva: Balta, Raudona, Juoda 1, Juoda 2 Dydis: S/M/L/XL(Kinų Dydis,vadovaukitės dydžių lentelė pasirinkite prašome) Dydis:SWaist:56cm(22.04 colių)Tarpkojo Ilgis:22cm(8.66 colis) Dydis:MWaist:60cm(23.62 colių)Tarpkojo Ilgis:23cm(9.05 colis) Dydis:LWaist:64cm(25.19 colių)Tarpkojo Ilgis:24cm(9.44 colis) Dydis:XLWaist:68cm(26.77 colių)Tarpkojo Ilgis:25cm(9.84 colių) Kiekis: 1 vnt Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!

Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro 1 x apatinis trikotažas(be mažmeninės pakuotės)

Apdaila NĖRA
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris 900245148
Modelio Tipas Laiškas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai