Plastikiniai kelnaites, seksualus egzotiškas diržas suaugusiųjų plastiko nelaikymas kelnės kelnaitės seksas kelnės moterims Gamykloje TrendyNon

€1.00

-30%

€1.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kelnaitės, Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Kelnaitės, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, kelnės wrap, kelnes krenta, kelnės spandex.

Nauji apatiniai Nėrinių Perspektyvos g string sexy hot nėrinių kelnaitės dirželius plastiko kelnaites, skirtas šlapimo nelaikantiems suaugusiems, Moterys, Seksas, Aistra #024

PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!! Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu.

Techniniai duomenys:

Lytis:Moteris

Elemento Tipas: Dirželius

Modelio Tipas:Kieto

Dekoratyvinių:Pearl

Medžiaga: Nėriniai

Paketas apima:1PC Kelnės

Dydis:Nemokamai Dydis(Juosmens:56-70cm/22.0-27.6")

Spalva:Balta,Raudona,Juoda,Mėlyna ! Dėmesio:

Transportavimo poreikius, suknelė, kad gavote turės kartus reiškinys. Prašome nesijaudinkite, tai fold situacija dings po pirmą kartą, kai aišku, ar lyginti. ! Apie spalva:

Nuotraukos yra tik pavyzdžiai nuoroda. Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodyta nuotrauka gali neatitikti 100%, kad tų daiktų patys. ! Apie dydį:

Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti 2-3cm nukrypimai. P nuomos ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu. Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, nes tai yra Kinų. Esame 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.

Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Viskozė
Apdaila Nėriniai
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris vienos eilutės
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius Egzotiškas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Kelnaitės

Panašūs produktai